« Život
objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana
ZNATE LI?

Koji su vaši omiljeni uređaji za rad na daljinu?

Rad na daljinu omogućuje veću fleksibilnost radnog vremena i radnog mjesta, utječe na radnu atmosferu jer daje veću slobodu

S čim najradije radite?
S čim najradije radite? (Huawei)
Više o

uređaji

,

mobitel

,

tablet

,

rad od kuće

,

rad na daljinu

Digitalna evolucija, kao i nove tehnologije, omogućile su ljudima da rade s različitih mjesta, iz različitih država u različito vrijeme. Isto tako došlo je do razvoja novih poslova i radnih navika, pa je automatski povećana važnost dodatne opreme u obliku tableta ili laptopa.

Rad na daljinu omogućuje veću fleksibilnost radnog vremena i radnog mjesta, utječe na radnu atmosferu jer daje veću slobodu, ali i pruža mogućnost odabira uređaja s kojim ćete najlakše ispuniti radne zadatke.

Svjetski fenomen među zaposlenima govori da je većina njih mišljenja da ne mora biti u uredu radi obavljanja posla, te traži odgovarajuću tehnološku opremu i dogovor sa svojim poslodavcem da rade na daljinu. Je li tako i kod Hrvata? Kako vam je raditi na daljinu? Koju tehnologiju koristite za rad od doma? Pitamo vas u nastavku!

https://forms.gle/9LoVsmhnByb4VVr86

Jeste li znali da je Huawei nedavno predstavio novi tablet Huawei MatePad 11, koji je sada dostupan i na hrvatskom tržištu? Ovaj Huaweijev tablet omogućuje vrhunsku produktivnost, krasi ga elegantan dizajn te klasičan izgled u Matte Grey boji, a dolazi uz brzu Wi-Fi povezivost te niz pametnih funkcionalnosti koje pružaju savršeno iskustvo korištenja.

MatePad 11 tablet možete kupiti po preporučenoj prodajnoj cijeni od 3.549,00 HRK. Uz ovaj savršen prijenosni uređaj u ponudi možete kupiti i M-pencil pametnu olovku i magnetnu tipkovnicu.

24.08.2021. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno