« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Park Ribnjak

Klub Purgeraj - tjedni program

Od 24. do 28. 11. očekuje vas:

Više o

Kolodvor

,

klub purgeraj

,

S3ngs

Utorak 24. 11. u 22h - upad 20kn - KOLODVOR + S3NGS

Dva banda, dva grada, dvije vizije indie-rocka u jednoj večeri u jednom klubu! 

Kolodvor

Nakon 4 godine lutanja po svijetu, sviranja po pubovima i na ulicama, Martin Pulić - Marr se vraća u Hrvatsku na ljeto 2005. Nadahnut punk rock revivalom, on okuplja kremu mladih glazbenika iz rodne mu Doline Neretve. Prvo veliko priznanje Kolodvor dobija kada stari mačak i kapetan novog vala Ivan Piko Stančić odlučuje producirati album, pun optimizma i vjere u materijal. U listopadu 2007. Kolodvor počinje sa snimanjem prvijenca "Dnevnik iz doline ogledala" a ubrzo potpisuje i za Menart. U svibnju 2008. prvi singl "Sat" je 2. tjedna za redom prvi na top listi Otvorenog radija. Za ovaj perspektivni ali nedovoljno razvikani band nakon večerašnjeg nastupa nitko se neće moći praviti da nije čuo!

S3NGS

Zagrebački autorski indie-brit-rock band, iako mlad itekako je svirački iskusan a što je pokazalo i nedavno objavljivanje singla, kojeg će promovirati u klubu: "S čim da te lupim?". Ove su godine nakon rada na sebi i na novim stvarima postali iskusni klupski izvođači koji su uzduž i poprijeko poharali hrvatske pozornice. Temperamentni ali i romantični svakako će uvjeriti nevjerne Tome, kako se u Hrvatskoj, pred našim očima događa pravi indie-rock revival! Stoga- "s3ngajte" i vi!

Srijeda 25. 11. u 22h - upad 0kn - TILLAMOOK (ita)

Ovi momci iz Trsta blues misle ozbiljno, jaaako ozbiljno!

Četvorica talijana iz Trsta za cilj su si zadali osvježiti blues novim dimenzijama i zvukovima. Lojalni korijenima oni ispoljavaju vlastitu viziju onog što mnogi, ponekad pojednostavljeno, nazivaju bluesom. Usna harmonika, gitara, bas i prodoran bubanj izvode autorsku glazbu visokonaponske snage koja podsjeća na Chicago scenu utopljenu u jazzy aranžmane. Tillamook je svakako band koji niti jedan zaljubljenik u blues, ali i u istinsku klupsku svirku, nikako ne bi smio zaobići budući ovi momci misle ozbiljno, jaaako ozbiljno.

After by dj Toni!

Četvrtak 26. 11. u 22h - upad 15kn - PICIKATO BRASS BAND (Kočani, MK)

Naši stari znanci i dobri prijatelji ponovo dolaze napraviti balkanski rusvaj u Purgeraju!

Picikato Brass Band (aka Kočani Orkestar), najcjenjeniji je mladi romski puhački orkestar u Makedoniji. Širu popularnost stječu pojavljivanjem u najvećem makedonskom kino hitu svih vremena, filmu Bal-Can-Can! Članovi PBB-a unuci su i sinovi članova najpoznatijeg romskog puhačkog orkestra: Kočanog Orkestra. Ovaj mladi izdanak plodnog sela Kočani ponovo će raspaliti Purgeraj plesnim balkanskim bakanalijama i romskom romansom!  No, ipak, nije sve tako predvidljivo...

Petak 27. 11. u 22h - upad 15kn - DJ Sanja Pandurić

Subota 28. 11. u 22h - upad 15kn - DJ UNCLEFUNK & MR. WOLF

23.11.2009. 12:57:31
Novi komentar
nužno
nužno