« Kultura
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

KLIKER festival i u CeKaTeu

KLIKER festival dio je KLIKER platforme nastale 2013. godine kojoj je cilj poticanje plesa za mladu publiku

Dođite i vi na KLIKER festival
Dođite i vi na KLIKER festival (Cekate)
Više o

Cekate

,

KLIKER festival

Centar za kulturu Trešnjevka otvara svoja vrata KLIKER festivalu od 10. do 15. listopada, a bogat, edukativan i zabavan plesni program namijenjen je, u prvom redu, djeci i mladima. Dio programa prilagođen je i odraslima.  

KLIKER festival dio je KLIKER platforme nastale 2013. godine kojoj je cilj poticanje plesa za mladu publiku. Ovaj međunarodni festival posvećen je novim formatima prezentacije, produkcije, istraživanja i edukacije u polju suvremene plesne umjetnosti, a cilj mu je prezentirati autorske projekte te promovirati suvremenu umjetnost među novom i mladom publikom.

Festival se ove godine odvija u Varaždinu, Zagrebu, Rijeci i Splitu (5. - 15. listopada) dok se najveći dio zagrebačkog programa odvija CeKaTe-u (10. - 15. listopada). Ravnateljica festivala je Sanja Tropp Fruhwald koja je selektorica, plesačica i umjetnička voditeljica organizacije VRUM.

-CeKaTe je otvoren za povezivanje inicijativa kroz platforme i realizaciju civilno-javnog partnerstva. Povezivanje kulture, umrežavanje i repozicioniranje centara za kulturu ujedno je i dio strateškog plana CeKaTe-a -  ističe Ljiljana Perišić, ravnateljica CeKaTe-a.

05.10.2017. 15:31:00
Novi komentar
nužno
nužno