« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PROGNOZA VREMENA

Kiša i grmljavine još tjedan dana

Oborine ponegdje mogu biti obilnije, a izraženiji lokalni pljuskovi i grmljavina najvjerojatniji su na Jadranu i u područjima uz Jadran

Ružno vrijeme nas ne napušta
Ružno vrijeme nas ne napušta (Shutterstock)
Više o

prognoza vremena

,

vrijeme danas

Prognoza vremena i dalje donosi promjenljivo oblačno s povremenom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najmanje kiše i najviše sunčanih razdoblja očekuje se u Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren jugozapadni u okretanju na sjeverni i sjeverozapadni. Na Jadranu umjeren do jak zapadnjak i sjeverozapadnjak u slabljenju, a prema kraju dana prolazno će zapuhati jugo. Najviša dnevna temperatura većinom od 18 do 23, u istočnoj Slavoniji i na Jadranu od 23 do 28 °C.

U srijedu se očekuje promjenljivo oblačno i razmjerno svježe, mjestimice s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Oborine ponegdje mogu biti obilnije, a izraženiji lokalni pljuskovi i grmljavina najvjerojatniji su na Jadranu i u područjima uz Jadran. Na Jadranu vjetar slab i umjeren, većinom jugozapadnjak i jugo. 

Na žalost svih koji su ovaj tjedan odlučili iskoristiti za godišnji odmor, promjenljivo vrijeme očekuje nas sve do kraja tjedna, a vjerojatno i početkom sljedećeg.

09.07.2014. 09:38:00
Novi komentar
nužno
nužno