« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
KINGSTON

Kingston Technology predstavlja Kingston FURY

Novi brand, desetljeća visokih performansi i gaming memorija od neupitnog lidera u području DRAM rješenja

Kingston Fury
Kingston Fury (Arhiva)
Više o

Kingston

,

Kingston Fury

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., danas je objavio ime svojeg novog gaming branda visokih performansi za entuzijaste: Kingston FURY. Nadovezujući se na nevjerojatan uspjeh svojih HyperX memorijskih proizvoda, Kingston je rebrendirao svoj DRAM, flash i SSD gaming asortiman u Kingston FURY, ulažući resurse i znanje iz svoje osnovne djelatnosti kako bi stvorio iduću generaciju proizvoda visokih performansi.

Kingston FURY nastavlja razvoj vrhunskih memorijskih proizvoda visokih performansi za entuzijaste i gamere od najvećeg nezavisnog proizvođača memorije na svijetu, koji svoje temelje ima u tri desetljeća Kingstonove stručnosti u razvoju, testiranju, proizvodnji i korisničkoj podršci. Pozicija lidera tvrtke u DRAM industriji dokazuje kako postoje strast, predanost i resursi koji će učiniti Kingston FURY vodećim  gaming memorijskim rješenjem visokih performansi za entuzijaste na tržištu.

Inženjerska stručnost Kingstona koja stoji iza brojnih sati provedenih u overclockingu i nagrada koje HyperX memorijska linija prikuplja od 2002. nastavlja se u novo doba DRAM i flash rješenja visokih performansi. Iza kulisa je uvijek stajao Kingston: Kingston razvoj, Kingston proizvodnja, Kingston testiranje i Kingstonova svjetski poznata služba za korisnike.

„Izuzetno smo ponosni što možemo predstaviti novi Kingston FURY brand koji predstavlja memorijske module s najboljim performansama za PC entuzijaste i igrače", rekao je Bernd Dombrowsky, potpredsjednik prodaje i marketinga, Kingston EMEA. „Glavna snaga Kingstona i globalno vodstvo u proizvodnji kvalitetnih DRAM i flash rješenja donosi resurse i entuzijazam u brand i čvrsto pokazuje našu predanost izvedbi i pouzdanosti."

Kingston će uskoro predstaviti svoju kompletnu Kingston FURY DDR4 i DDR3 ponudu, a u Q4 će lansirati dugo očekivane DDR5 memorijske module koji su trenutno u fazi testiranja kompatibilnosti i kvalifikacija s dobavljačima matičnih ploča.

Kingston FURY sastojat će se od sljedećih kategorija proizvoda:

  • Kingston FURY RenegadeBrzine visokih performansi i male latencije za suludi doživljaj. Vrhunski lider u izvedbi (u RGB i ne-RGB) s DDR4 frekvencijama do 5333MHz.
  • Kingston FURY Beast: Popularna Kingstonova gaming memorija za entuzijaste savršena je, isplativa nadogradnja visokih performansi (u DDR3 i DDR4 RGB i ne-RGB), s brzinama do 3733MHz. 
  • Kingston FURY ImpactSnažno poboljšanje performansi SO-DIMM-a za prijenosna računala, NUC-ove i druga računala malog oblika (u DDR3 i DDR4), s brzinama do 3200MHz. 

Ime iskorištava već popularnu kategoriju proizvoda FURY memory (osnovano 2014. godine) i steklo je pravo na nošenje baklje, proširujući Kingstonovu tradiciju isporuke visoko učinkovitih i izuzetno pouzdanih DRAM rješenja na tržištu za PC entuzijaste i igrače. Uz Kingstonovu predanost igranju, tvrtka će uskoro objaviti globalne najave brojnih esports timova koji će se pridružiti Kingston FURY timu.   

 Za više informacija posjetite kingston.com.

01.06.2021. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno