« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Istraga u tijeku

Kina u posjedu 40-minutne snimke NLO-a

POGLEDAJTE VIDEO - Ufološku svjetsku zajednicu uzburkala je vijest da su kineski znanstvenici snimili jasan i detaljan video NLO-a.

NLO u Kini
NLO u Kini (Youtube)
Znanstvenici iz opservatorija Nanjing potvrdili su da posjeduju snimku NLO-a u trajanju od 40 minuta, koju su snimili tijekom pomrčine Sunca koja se dogodila 22. srpnja. Tvrde da će im trebati još najmanje 12 mjeseci proučavanja materijala kako bi donijeli prve zaključke.

Direktor opservatorija, Ji Hai-sheng izjavio je da znanstvenici ne žele spekulirati o tome što se zaista nalazi na snimci prije nego je detaljno prouče. ˝Opservatorij 'Ljubičasta planina' i Kineska akademija znanosti potvrdili su da je 22. srpnja, tijekom pomrčine Sunca otkriven neidentificirani objekt, no njegova fizička priroda ostaje predmet daljeg proučavanja. Trenutno je organiziran tim ljudi koji će obraditi, analizirati i zatim predstaviti rezultate, no za to će im biti potrebna godina dana˝, objašnjava Hai-sheng.

Ovaj događaj samo je jedan u nizu NLO viđenja u Kini, koja su kulminirala snimkom objekta koji su uhvatili studenti u Denqingu. Snimka je objavljena i na kineskoj televiziji, a pokazuje objekt koji mijenja oblik dok na kraju poprimi izgled plavičaste kugle.  

07.09.2009. 13:23:03
Novi komentar
nužno
nužno