« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
TREĆI SVJETSKI?

Kim Jong-un poziva na totalni rat

Može li Sjeverna Koreja svojim balističkim projektilima doseći bilo koju točku u SAD? Može. Imaju li bojeve glave? Imaju.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Južna Koreja

,

Sjeverna Koreja

,

rat

,

Treći svjetski rat

,

nuklearne bojeve glave

,

nuklearni udar

,

balistički projektili

Treći svjetski rat strašna je kovanica koja se svako malo veže uz neke zemlje i agresivno ponašanje prema njima. Izrael i SAD, unatoč velikoj buci, još nisu bombardirali iranska nuklearna postrojenja, no Kim Jong-un i njegova Sjeverna Koreja rade sve ne bi li se našli na naslovnicama.

Nakon još jedne runde sankcija Vijeća sigurnosti zbog nuklearnih pokusa, Sjeverna Koreja objavila je danas da se povlači iz svih sporazuma o nenapadanju s južnim susjedom i prekida vezu crvenim telefonom. 

Uz to, Kim Jong-un danas je obišao svoje vojnike ukopane uz granicu s Južnom Korejom i naredio im da budu spremni za uništenje neprijatelja.

Kako je već zaprijetio SAD preventivnim nuklearnim udarom i nekoliko puta ponovio da njihove rakete mogu doseći i Washington, obnavlja se zanimanje za njihov nedavno lansirani satelit za koji svi, osim Kimove ekipe, tvrde da je oružje. 

Može li Sjeverna Koreja svojim balističkim projektilima doseći bilo koju točku u SAD? Može. Imaju li bojeve glave? Imaju. 

Na žalost, imaju i vođu koji je očito dovoljno lud da naredi upotrebu tih projektila ....

 

08.03.2013. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno