« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Kevin Spacey u Dubrovniku

Poznati je glumac otišao na druženje s hrvatskim kolegama i domaćim poznatim facama.

Svakako da je prisutna bila i Vlatka Pokos.
Svakako da je prisutna bila i Vlatka Pokos.
Više o

Kevin Spacey

,

Dubrovnik film miting

,

'Privedite osumnjičene'

Nakon što je posjetio Sarajevo film festival i razveselio okupljene obožavatelje ispunjavajući im sve moguće želje, Kevin Spacey jučer je otputovao do Dubrovnika.

Odsjeo je u novoj vili Agavi, odmah pokraj hotela Exscelsior, a njegov se domaćin Goran Štrok na sve načine trudio što više udovoljiti američkoj zvijezdi koja se u potpunosti uklopila u domaću atmosferu, ne tražeći nikakav ekstra tretman.

Nakon što se ugodno smjestio i odmorio Spacey je održao i press konferenciju na terasi hotela, na kojoj mu je ljubazni domaćin za sjećanje poklonio i umjetničku sliku.

Kevin Spacey inače je u Sarajevo stigao kako bi promovirao svoj film 'Privedite osumnjičene', a nastavak je to trenda dolaska holivudskih zvijezda u Sarajevo. Mnogi od njih potegnu do Dubrovnika, a on je imao i službeni razlog. Naime u dubrovačkom je hotelu Palace održana projekcija filma u okviru Dubrovnik film mitinga.

Premijeru su i party nakon nje, zbog filma, ili glumca, posjetili svi, od Drage Diklića i Fashon Gurua do Nine Badrić, Gibonnija, Ivaniševića i Tarika Filipovića s pratnjama. (METRO)

25.08.2008. 10:55:34
Novi komentar
nužno
nužno