« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Opet tulumarenje

Kevin Spacey slavi 50. rođendan u Dubrovniku

Proslavljeni glumac sljedećeg će vikenda ponovno priuštiti poslasticu paparazzima

(Wikipedia)
Više o

Dubrovnik

,

Kevin Spacey

,

Dubrovnik film meeting

Prošle godine kada je bio glavni gost Dubrovnik Film Meetinga, Kevin Spacey posjetio je Dubrovnik prvi put. Koliko mu se grad svidio, najbolje govori činjenica da je upravo u Gradu odlučio proslaviti svoje okrugli pedeseti rođendan, a doputovat će već narednog vikenda, prenosi Novi list.

Očekuje se da će i ovaj holivudski gost, baš kao i Mickey Rourke ove godine, noćiti u vili Agava hotela Excelsior, a u njoj će početkom rujna sa svojim prijateljima glamurozno proslaviti rođendan. Za vrijeme svog prošlogodišnjeg boravka nije skrivao svoje oduševljenje Gradom, a kako se nije radilo samo o praznim riječima sada je i potvrdio.

Spaceyev lanjski boravak u Villi Agavi zapamćen je i po njegovu »opuštenom« ponašanju, kada su ga dubrovački paparazzi fotografirali s jointom, i ta je snimka obišla svijet. Jednako kao i fotografije iznimno vesele atmosfere koja je vladala na partyju s oskarovcem na plaži Palacea.

No te »nezgode«, kao i one kasnije s fotoreporterima na Hvaru, Spaceyja nisu odvratile od ponovnog dolaska u Dubrovnik jer je on očito bio iskren kada je za Dubrovnik rekao da je 'jedan od najdojmljivijih gradova na svijetu' te da tu 'čudesnu ljepotu' planira pokazati i prijateljima.

31.08.2009. 13:20:39
Novi komentar
nužno
nužno