« Fun
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
VESELI ZEMLJOPIS

Karta svijeta koja će uvrijediti sve koji ju pogledaju

Nepoznati autor ove karte svijeta odlučio bez imalo zadrške ili političke korektnosti svima reći što ih ide, bez favoriziranja i uljepšavanja

Fotografija vijesti
Više o

smiješne vijesti

,

parodija

,

sarkazam

Unatoč tomu što je zbijanje šala na račun ljudi koji žive u drugom dijelu grada, zemlje, kontinenta ili svijeta omiljena razbibriga većine stanovništva našeg malog planeta, mnogi od nas su puno bolji u sprdanju s manama drugih ljudi, a nešto manje dobro prihvaćamo zezanciju na vlastiti račun.

Nepoznati autor ove karte svijeta upravo je iz tog razloga odlučio bez zadrške svima reći što ih ide, bez ikakvih favoriziranja i uljepšavanja.

Tako su stanovnici južne, središnje i istočne Europe (gdje smo svrstani i mi) nazvani korumpiranima i bez prebijene pare (budimo iskreni, to i nije baš tako daleko od istine), dok su oni u sjevernoj Europi nazvani „šupcima".

Ništa bolje nisu prošli ni Francuzi i Španjolci, koji su prozvani lijenčinama, dok se Britancima i Ircima stavlja na dušu razmnožavanje s rodbinom.

Još gori tretman dobili su stanovnici Južne Amerike. Tako su kurve i favele glavna obilježja Brazila, dok ostatak kontinenta karakteriziraju droge i politička previranja.

Australija je nazvana vukojebinom s plažom, dok ostatak svijeta na Azijce gleda uglavnom kroz poslove tehničke podrške koji su prebačeni u Indiju te industriju proizvodnje jeftinih stvari u Kini. Japan je svijetu dao nastrane biznismene, a Južna Koreja ovisnike o Starcraftu.

Pomalo očekivano, Amerikanci su ovisnici o Isusu, metamfetaminima i marihuani.

Daleko najgore u cijeloj ovoj priči prošli su stanovnici prijateljskog i nesvrstanog Islanda. Naime, svi znaju da je Bjork neuništiva.

Piše: M. Lozančić
15.04.2012. 21:52:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    davorpav
    16.04.2012. 06:42
    jako sam uzrujan zbog toga.
  2. avatar
    urbanjungle
    16.04.2012. 10:46
    a di je pedofilski vatikan
Novi komentar
nužno
nužno