« Komentari
objavljeno prije 4 godine
WTF?

Karamarko odbija sva predizborna sučeljavanja

Vjerovali ili ne (ROFL), Tomislav Karamarko odlučio je u najboljoj maniri svog prethodnika Sanadera odbiti sva televizijska sučeljavanja

Kukavica, što drugo :)
Kukavica, što drugo :) (Arhiva)
Više o

Tomislav Karamarko

,

stranačko sučeljavanje

Tomislav Karamarko nije baš neki orator, to smo se do sada uspjeli uvjeriti nebrojeno puta, no da je takva kukavica, to (ni)smo znali, sve do ove jasne i glasne potvrde.

Naime, N1 televizija pozvala je Karamarka na prvu veliku javnu debatu koju organizira u Novinarskom domu zajedno s Udrugom civilnog društva Platforme 112, te legendarnim, dugogodišnjim novinarom CNN-a Brentom Sadlerom, u ponedjeljak 2.11. u 12 sati.

Glavni savjetnik predsjednika HDZ-a za medije, Miljenko Manjkas, odgovorio je N1 televiziji da Karamarko nema namjeru sudjelovati ni u jednom televizijskom sučeljavanju.

"Predsjednik HDZ-a i budući hrvatski premijer Tomislav Karamarko neće sudjelovati u niti jednom televizijskom sučeljavanju.

HDZ je u više navrata pozivao na dijalog i konsenzus oko ključnih pitanja za Hrvatsku, a sada kada je jasno da ova Vlada na odlasku nema nikakvu viziju niti program, već svoju kampanju vodi isključivo trivijaliziranjem svih važnih pitanja i vrijeđanjem drugih, nikakvo sučeljavanja nema smisla. U takvoj atmosferi, bilo kakva polemika s premijerom na odlasku samo bi izazvala dodatne podjele u ionako podijeljenom hrvatskom društvu.

HDZ i Domoljubna koalicija cijelu svoju kampanju grade na konstruktivnom predstavljanju svog programa i takvu će kampanju nastaviti voditi i dalje. S Vladom koja je prošlost, nema nikakvog smisla razgovarati o budućnosti", stoji u odgovoru HDZ-a.

Moderatori najveće izborne debate uz CNN-ovog novinara Brenta Sadlera, bit će glavna urednica tportala Đurđica Klancir te direktor N1 televizije Zagreb Tihomir Ladišić.

Šuplja priča bivšeg Tuđmanovog spin doktora Manjkasa može proći možda kod ovaca oko Vrlike (uz ispriku svim ovcama i stanovnicima Vrlike), no u civiliziranom svijetu, to se zove - kukavičluk, ma kako ga zapakirali ...

Piše: Metronom
30.10.2015. 08:02:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Sebastian
    02.11.2015. 16:14
    Jadan članak. Zašto bi se Karamarko morao sučeljavati s bahatim primitivcem, čiji su argumenti uvrede. Sučeljavanja su sociološki fenomen za široke mase, kao igre u starih rimljana u Areni. Kruha i igara!
Novi komentar
nužno
nužno