« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Kaos i kolona na Lučkom

Ako krećete u smjeru mora, bilo bi vam bolje da pronađete neku alternativnu rutu koja bi vam mogla omogućiti da tamo i dođete

Nesreća je stvorila kolonu u smjeru mora
Nesreća je stvorila kolonu u smjeru mora (Screenshot HAK)
Više o

A1

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

,

kolona

,

Lučko

Na ulazu i izlazu s autoputa na naplatnim kućicama na Lučkom stvorena je gužva u oba smjera. Zbog manje prometne nesreće stvorila se kolona duga sedam kilometara u smjeru Karlovca.

Kako je jutros izvjestio HAK, promet je pojačan na svim cestovnim pravcima u smjeru mora. Mogući zastoji i vožnja u koloni može se očekivati pred naplatom Sveta Helena, na izlasku s autoceste A4 Zagreb-Goričan, pred naplatom Lučko na ulasku na autocestu A 1, na dionici od naplate Lučko do čvora Bosiljevo, pred naplatom Zaprešić na izlasku s autoceste A2 Zagreb-Macelj, te na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom.

Izlaz Oštrovica na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb u smjeru Crikvenice i Krka otvoren je za sva vozila, pa više nije potrebno voziti obilazno preko čvorova Vrata, Delnice ili Kikovica. Na autocesti A2 Zagreb- Macelj (do 14. srpnja) na čvoru Krapina zatvoren je ulaz na autocestu u oba smjera.Obilazak je državnom cestom D1.

U zoni čvora Zaprešić, na spomenutoj autocesti, u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci. Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, važi danas do 14 sati, a u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama.

Zabrane nema na autocestama, kao niti na državnoj cesti D1. Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Macelj, Plovanija, Pasjak, Rupa, Bregana i Goričan na ulasku, Kaštel u oba smjera, a Stara Gradiška i Županja na izlasku

14.07.2012. 13:28:45
Novi komentar
nužno
nužno