« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
ZANIMLJIVO :)

Kakvu garderobu imaju znakovi horoskopa

Kad je riječ o odjeći, naravno da ćemo se koncentrirati na ljepši spol, jer o načinu oblačenja muškaraca trebamo pisati danima

Hmm ... što da obučen danas?
Hmm ... što da obučen danas? (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

odjeća

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

garderoba

,

znakovi horoskopa

Ovan - bez ukrasa na glavi teško da će se pojaviti u javnosti, a možete očekivati i rinčice, no ipak će zadržati sportski izgled.

Bik  - bez ruža na usnama se ne ustaje iz kreveta, no to joj je čisto dovoljno jer je zadovoljna svojim izgledom i neće potrošiti pravo bogatstvo da se obuče po svojim željama.

Blizanci - sportski izgled joj je zaštitni znak, a svaka kuna potrošena na dodatno dotjerivanje njoj je uzaludna: sat i nakit su dovoljni, i to ne oni najskuplji, nego oni koji joj se sviđaju.

Rak - elegantno i ženstveno, to traže pripadnice ovog znaka po trgovinama, a od nakita će jednako dobro poslužiti i bakin, no i onaj koji je kupila na štandu u Baškoj Vodi. Sve mora biti - udobno.

Lav - sjaj i šljokice su neizbježan dodatak, bez toga kao da nema života: bile to zlatne tenisice ili gigantska ogrlica, nema veze, glavno da se sjaji, kao i šminka. Brandovi se podrazumijevaju.

Djevica - praktičan znak i u odijevanju, uvijek će odabrati jednostavno i neupadljivo, no elegantno pred bilo čime što će je istaknuti. Ipak, to mora biti kvalitetno, pa posljedično i ne pretjerano jeftino.

Vaga - upadljiva po bojama koje fantastično kombinira, uvijek u zadnjem kriku mode uz sređenu frizuru i nokte, ako tražite stilski uzor - tu je!

Škorpion - upadljiv detalj je obavezan, bila to tetovaža koja oduzima dah ili jednako tako dobre cipele - glavno da je vidljivo i skupo.

Strijelac - ovaj znak morate čuti kad prolazi, jer će zveckati ili nakitom ili dodacima. Hlače su obavezne, a modni trendovi su nešto ispred čega je miljama ...

Jarac - klasično, elegantno, poslovno su devize kojih se drže žene pripadnice ovog znaka, a sve mora biti savršeno, gotovo kao kod Vage.

Vodenjak - neobično je zaštitni znak, a nije važno što je to - glavno je da to ne nosi nitko drugi, uz kombinaciju naizgled nespojivog, pripadnice ovog znaka uvijek izgledaju sjajno.

Ribe - nije nikad opterećena izgledom, ali će se intuitivno odlično srediti u svakoj prilici. Najvažnije su cipele, a kod nakita je važna povijesti i emocije, a izgled niti slučajno.

18.03.2016. 17:21:00
Novi komentar
nužno
nužno