« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PRSTENJE

Kakvi su znakovi horoskopa u braku?

Što možte očekivati od svog partnera ili partnerice kad se odlučite na veliki korak i postanete bračni drugovi

Idila ili pakao? :)
Idila ili pakao? :) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

brak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

bračni horoskop

Ovan 

Žena Ovan podržava partnera u svemu jer ionako želi uspješnog partnera, no pritom ne zaboravlja na svoje interese, iako ispunjava sve bračne obaveze. Ipak, pazite se ljubomornih ispada.

Muškarac Ovan lako se odlučuje na brak, ne bježi od odgovornosti, a želi imati pametnu i ljiepu ženu koja mu ipak mora dati dovoljno slobode. Upravo zato nerijetko šara.

Bik 

Žena Bik spremna je žrtvovati se za harmoniju u obitelji kojoj je vrlo posvećena, odlična je domaćica i obožava djecu, a muž joj treba pružiti materijalnu sigurnost.

Muškarac Bik posvećen je ženi i djeci i trudi se osigurati im sve što treba, uz dobroćudno ponašanje u kući. Jedino što ga može omesti u tome je nedostatak seksa koji će potražiti van kuće. 

Blizanci 

Žena Blizanac je spremna na promjene u braku, privržena je mužu, no samo ako je on osoba koja je može verbalno i intelektualno zadovoljiti. Ipak, ne očekujte da će sve podrediti obitelji jer želi karijeru.

Muškarac Blizanac je među najmanje idealnim partnerima za brak, jer iako će s njim život biti lijep i zabavan, njemu treba sloboda koju daje svojoj partnerici, što može biti frustrirajuće jer obožava flertove.

Rak 

Žena Rak je prava žena i majka, vjerna mužu i puna ljubavi i razumijevanja za djecu, pa zato traži muža koji će joj uvijek biti oslonac i zaštita.

Muškarac Rak vezan je za porodicu i tradicionalan je do srži, pa iako to zvuči sjajno, nije lako živjeti s njim jer automatski živite i s njegovom majkom. 

Lav 

Žena Lav uvijek ima vremena za sve što je zanima, pa je idealna prilika za ambiciozne muškarce, jer ćete je uvijek s ponosom moći predstavljati prijateljima, obitelji i poslovnim partnerima, a u krevetu je izuzetno strastvena.

Muškarac Lav traži ženu kojoj će biti centar svijeta, vjeruje da sve mora biti podređeno njemu kako bi on ostvario sve svoje ambicije, a od žene zahtijeva da bude njegovana, lijepa i uvijek sređena. 

Djevica 

Žena Djevica je osjećajna majka i supruga osim ako nije u braku iz interesa, uvijek ima sve pod kontrolom a njen muž mora biti odgovorna osoba.

Muškarac Djevica je vrlo vrijedan i sve bi ga poželjele za muža, no kako je prilično konzervativan, ne baš strastven i romantika mu je strana, mnoge se predomisle kad spoznaju tu njegovu stranu.

Vaga 

Žena Vaga je ženstvena i privlačna, uvijek u centru pažnje muškaraca, a u braku joj je najvažnija harmonija, no jednako tako i luksuz koji očekuje od muža jer joj kućanski poslovi ne padaju na pamet.

Muškarac Vaga je osoba kojoj brak ne odgovara, iako je vješt ljubavnik. Privlače ga dotjerane žene koje se mogu suprotstaviti partneru kad treba. Ipak, voli šarati bez obzira kako bio zaljubljen u svoju ženu. 

Škorpion

Muškarac Škorpija je vrlo posesivan i ljubomoran. Sa njim nije lako dostići sreću u braku. Neprijatne situacije mogu da se izbjegnu ukoliko mu žena stalno pokazuje i dokazuje veliku ljubav. Ne voli hladne i dominantne žene jer smatra da je on „glava porodice". 

Žena Škorpija vrlo ozbiljno pristupa braku. Partnera bira srcem, a ne razumom. Sve će učiniti da usreći svoju djecu i muža. S druge strane, očekuje da bude beskrajno voljena i poštovana. Vrlo je energična i strastvena. Ukoliko muškarac ne uspe da odgovori njenim zahtjevima, spremna je da ode. 

Strijelac 

Žena Strijelac je najbolji prijatelj u braku koji može muža pratiti u svemu, a napravit će sve da brak ne upadne u rutinu, zato i traži nekog sposobnog za zabavu i romantiku.

Muškarac Strijelac svoj avanturizam pokazuje u svim aspektima života, a žena mu mora biti zabavna i treba se moći snaći i bez njega, jer on ljubav doživljava drugačije od ostalih znakova.

Jarac 

Žena Jarac odličan je izbor za muškaraca kojem treba miran brak, jer možete biti potpuno sigurni u njenu vjernost, pa je dobar izbor za one kojima ne smeta njena suzdržanost i nedostatak pokazivanja emocija. 

Muškarac Jarac u brak obično ulazi kasnije jer ga brine karijera, koja će njegovoj ženi dati sigurnost, no ipak će joj nedostajati nježnost. Zato Jarci često biraju dominantnije žene. 

Vodenjak 

Žena Vodenjak jednostavna je i prijateljski raspoložena osoba koja se ne udaje dok ne nađe pravog. Slobodno pokazuje emocije, a čim pomisli da je život upao u rutinu, kreće u izvanbračne avanture.

Muškarac Vodenjak nije baš idealna osoba za brak zbog svoje nepredvidljivosti, jer njegovu pažnju treba znati sačuvati.

Ribe 

Žena Riba je vrlo ženstvena, a treba joj jak muškarac koji će njene ideje provesti u život. Ne odustaje od braka bez obzira na sve poteškoće.

Muškarac Riba je sjajan bračni partner jer je spreman ženi skinuti zvijezde s neba, provodi najviše vremena s porodicom i izuzetno je vjeran. 

Pročitajte i dnevni horoskop za sve znakove:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Dnevni horoskop Ovan
 Dnevni horoskop Bik  Dnevni horoskop Blizanci
 Dnevni horoskop Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Dnevni horoskop Lav  Dnevni horoskop Djevica
 Dnevni horoskop Vaga
 Dnevni horoskop Skorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Dnevni horoskop Strijelac
 Dnevni horoskop Jarac
 Dnevni horoskop Vodenjak
 Dnevni horoskop Ribe
18.06.2014. 16:06:00
Novi komentar
nužno
nužno