« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SKRIVENE ISTINE

Kakve tajne znate o Sanaderu i Faberu, gospodine Karamarko?

Više je nego očito da je Ivo Sanader glava hobotnice, a Vladimir Faber poslušnik, tvrdi Šišljagić

(Marko Miscevic / CROPIX )
Više o

Ivo Sanader

,

Vladimir Faber

,

Mladen Bajić

,

Vladimir Šišljagić

,

HDSSB

Predsjednik HDSSB-a, saborski zastupnik i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić pozvao je na današnjoj konferenciji za novinare ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka da javnosti objasni "kakve to crne tajne zna o Sanaderu i Faberu zbog čega oni, kako je izjavio ministar, moraju strahovati", pri čemu je istaknuo da je to i po zakonu dužan učiniti.

Ujedno, rekao je Šišljagić, "pozivamo i državno odvjetništvo i USKOK da utvrde o kakvim se to skrivenim istinama radi". Istaknuo je kako je "više nego očito da je Ivo Sanader glava hobotnice, a Vladimir Faber poslušnik koji je odrađivao političke naloge svojeg nalogodavca".

Također je rekao kako bi "spomenutoj dvojici koju je ministar Karamarko javno prozvao da moraju strahovati od istine dodao i državnog odvjetnika Mladena Bajića" te da "oni zajedno čine trolist koji zaslužuje temeljitu istragu".

Nelogičnim je među ostalim ocijenio što je "Vladimir Faber i nakon Karamarkove izjave o njemu i dalje državni tajnik u MUP-u".

Predsjednik Glavnog odbora HDSSB-a i osječko-baranjski dožupan Dinko Burić je rekao da je Hrvatska, nažalost, "postala zemlja u kojoj caruje tako dobro organizirani kriminal na kojem bi joj pozavidjeli i kolumbijski narkokarteli ali i Cosa Nostra". Pozvao je ministra Karamarka da javnosti "hitno podastre sve podatke o nedorečenim optužbama protiv bivšega hrvatskog premijera Ive Sanadera i bivšeg čelnika policije Vladimira Fabera". (hina/metro-portal)

25.03.2010. 15:08:07
Novi komentar
nužno
nužno