« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
VEELIKO :)

Kakva vjenčanja žele znakovi horoskopa

Bikovi i Lavovi se nadmeću tko će imati raskošnije vjenčanje, dok će čak i poslovnično racionalne Djevice u tim danima poludjeti

Što želi Ovan, a što Strijelac
Što želi Ovan, a što Strijelac (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

vjenčanja

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

ljubavni horoskop

Ovan voli velike vjenčanja puna cvijeća, a najviše uživa u samoj organizaciji, stoga je najbolje prepustiti pripadnicima ovog znaka sav posao - sigurno vam neće zamjeriti, štoviše, osjećat će se pobjednički zbog toga.

Bik traži raskošno vjenčanje, jednom kad odluči da je došlo vrijeme za njega, a tu mora biti svega, od skupih vjenčanica do torti na pet katova i konfeta, limuzina i svega što ide u najluksuznije pakiranje.

Blizanci su opušteni čak i prilikom organizacije vjenčanja, a što god da krene u krivom smjeru, njima će biti dobro jer jedino što ih zanima jest da to sve prođe i da odu na medeni vikend, tjedan ili mjesec.

Rak planira mjesecima, iznenađenja ne želi ni u ludilu, tako da će svaki gost znati gdje sjedi barem mjesec dana unaprijed, a voli znati i koje će poklone dobiti kako ne bi nešto dobio u duplikatu.

Lav mora imati ekstravagantnu svadbu na kojoj treba biti svega što drugi nemaju, specijaliteti za koje nitko nije čuo, a potrudit će se pozvati i dovesti sve važne prijatelje, naročito one iz inozemstva.

Djevica želi romantično vjenčanje bez obzira na svu svoju praktičnost, jedan događaj iz snova koji će pamtiti. Ako će ikad biti rasipna u odnosu na svoje standarde, to će biti vjenčanje.

Vaga sanja o vjenčanju na nekom otoku u oceanu, no kako tamo nije poznata, ipak će se odlučiti za neku varijantu gdje se može pokazati - jednostavno, a opet modno usklađeno do bola.

Škorpion traži samo najbolje, organizira pomno i dugo i ne štedi novaca, jer želi da se o tome govori godinama - čak i ako uleti netko nepozvan, bit će primljen i počašćen kako treba da ne bi bilo lošeg PR-a.

Strijelac bi rado napravio vjenčanje u nekom starom dvorcu ili na obali rijeke i jezera, pa će se i potruditi organizirati najbližu moguću varijantu, a na stolu će se nalaziti samo probrane delicije koje mogu zadovoljiti i najzahtjevnije nepce.

Jarac voli romantiku, ma kako inače suzdržan bio, tako da njegovo/njeno vjenčanje graniči s kičem po pitanju ukrasa i cvijeća, a nakon toga obavezno slijedi barem par dana uživanja s novim partnerom na romantičnom putovanju.

Vodenjak nema problema s vjenčanjima, a za divno čudo želi to napraviti kako treba, decentno, a opet s daškom glamura u nekim detaljima.

Ribe bi nakrcale svu moguću romantiku u vjenčanje, i zalazak sunca, i jezero i brod i cvijeće, pa će potrošiti puno vremena da to bude s mjerom. Uz to, najviše će paziti da se gosti osjećaju ugodno i sjede kraj ljudi s kojima se slažu.

27.09.2014. 17:24:00
Novi komentar
nužno
nužno