« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
UPUTE

Kako zaobići šifru za otključavanje na iPhone 5

Hackeri su razbili zaštite na iPhone 5 vrlo brzo, a jedan od njih je i postavio video na YouTube s detaljnim uputama kako ući u nečiji telefon

Ovako se zaobilazi šifra na iPhoneu s IOS-om 6.1
Ovako se zaobilazi šifra na iPhoneu s IOS-om 6.1 (Screenshot YouTube)
Više o

Jailbreak

,

iPhone 5

,

iOS 6

,

šifra

,

otključavanje

,

mobilab

iPhone je od prvog dana meta ekipe koja se trudi razbiti sve moguće zaštite koje je Apple postavio na njega, a ovaj zadnji video pokazuje rupu u iOS-u 6 koja omogućava da otključate bilo čiji iPhone 5 i radite s njim što želite.

U vrlo detaljnom opisu pokazuje se na koji način je moguće zaobići postavljenu šifru za otključavanje telefona, tako da je zapravo svaki vlasnik iPhonea 5 u opasnosti da ostane bez njega u kratkom roku.

Apple je nakon pritužbi korisnika objavio da su svjesni problema i da će ubrzo izdati sigurnosnu zakrpu koja će spriječiti ovakve postupke.

Ovo je već drugi ozbiljan bug u iOS 6.1 u kratkom roku, tako da su korisnici iPhonea prilično nezadovoljni novim operativnim sustavom koji je očito izbačen na tržište bez provjera kakve su bile za vrijeme Jobsa.

Ako imate problema sa svojim iPhoneom, ipak toplo preporučujemo da se obratite stručnjacima iz MobiLaba koji će vam omogućiti da vaš iPhone radi besprijekorno.

17.02.2013. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno