« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
SLUŠAJ ...

Kako uletjeti znakovima horoskopa

Svaki znak ima neke svoje omiljene načine uletavanja, pa ako vam se netko sviđa, potrudite se saznati rođendan, pomoći će vam neizmjerno

Hmmm, on je Lav, čekaj da se sjetim ...
Hmmm, on je Lav, čekaj da se sjetim ... (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan je znak kojem se uletava kroz igru i ležerno, a ne škodi biti hrabar. Morate se napumpati samopouzdanjem, jer zbunjene i nespretne partnere ne žele.

Bik voli kad se netko oko njih planski trudi, a ozbiljnost vaših namjera će procjenjivati relativno dugo. Stoga, nema uletavanja na prvu, morate se uklopiti u njihovo društvo i uletjeti ponudama za jelo i piće.

Blizanci vole zavođenje kroz igru, a ako im sve predstavite kao izazov u kojem i oni vas moraju osvojiti, sigurno ćete pridobiti njihovu pažnju.

Rak obožava romantično zavođenje, uporno i staromodno udvaranje. Tradicionalnom znaku poput Raka možete pristupiti starim metodama poput sitnih poklona, poziva na večeru i komplimentima.

Lav je sumnjičav prema svima koji ih pokušavaju zavesti, stoga im trebate pružiti osjećaj sigurnosti da su samo oni vaš cilj, a ako to podebljate s dovoljno komplimenata, imate velike šanse.

Djevica će i na udvaranje reagirati logično i promišljeno, no ako ih stvarno želite osvojiti, moraju pomisliti da su glavni. Obratite pažnju na suptilne dodire i značajne poglede, Djevicama je to važno.

Vaga ne voli staromodne ulete, jer im to trenutno diže tlak, stoga budite nekonvencionalni i originalni, a ne zaboravite naglasiti koliko volite njihovu privlačnost i ljepotu.

Škorpion udvaranje shvaća samo kao predigru, tako da morate dozirati svoju pažnju, jer ne vole sve dobiti bez ikakvog truda. Obavezno ostavite dojam osobe koja se zna kontrolirati.

Strijelac voli opušteno i zabavno udvaranje, a analiziranje im je nevjerojatno odbojno. Morate se šaliti na svoj i njihov račun, ali neka ipak kroz sve bude provučena jedna zlatna nit romantike.

Jarac također nije pretjerano otvoren prema ljudima, uvijek traži skrivene motive za udvaranje pa se morate pripremiti za dugotrajnu rovovsku bitku. Komplimente usmjerite na karakter, a ne izgled, i ne zaboravite pohvaliti njihovu pamet.

Vodenjak voli nekonvencionalan pristup, a najvažnija im je seksualna kemija. Tuđe ludosti Vodenjacima su beskrajno privlačne, tako da se možete potpuno otvoriti i ludovati bez ikakvih granica.

Ribe vole romantiku, izravne i iskrene komplimente, pa se ne morate skanjivati priznati im svoje putene želje prema njima i svoje najskrivenije misli.

08.11.2014. 15:49:00
Novi komentar
nužno
nužno