« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu
COOL

Kako su nastale Falcon kamere?

HONOR otkrio kako je nastao njihov napredni Falcon sustav kamere

Nastajanje Falcon kamera ;)
Nastajanje Falcon kamera ;) (HONOR)
Više o

Honor

,

Falcon kamera

HONOR je nedavno na hrvatskom tržištu predstavio svoj novi premium pametni telefon - HONOR Magic5 Pro. Riječ je o uređaju s jednom od ponajboljih kamera na tržištu, što je potvrdila i nezavisna tvrtka za testiranje DxOMark. Magic5 Pro je opremljen HONOR Image Engine tehnologijom, s potpuno novim Millisecond Falcon Capture algoritmom, koji ne samo da omogućuje neke od najvećih brzina snimanja na tržištu, već također pomiče granice kada je u pitanju jasnoća fotografija.

Kako bi to postigao, HONOR je otvorio vlastite laboratorije za razvoj kamere u kojima se provode kvantitativne i kvalitativne analize, što je utjecalo na razvoj njihovog naprednog AI algoritma. Rješavajući brojne izazove oko snimanja pokretnih scena u različitim brzinama, udaljenostima i uvjetima osvjetljenja, HONOR Magic5 Pro podiže proces slikanja na potpuno novu razinu. Primjerice, brzina autofokusa povećana je za 245%, u usporedbi s prethodnom generacijom.

Za visoku razinu fotografskih i video mogućnosti novog HONOR-a Magic5 Pro zaslužan je sustav trostruke kamere koji se sastoji od 50MP širokokutnog, 50MP ultra-širokokutnog i 50MP telefoto objektiva. Zahvaljujući povećanom senzoru i većem otvoru blende, Magic5 Pro nudi senzor svjetlosti vrhunskih performansi, što rezultira fotografijama visoke razlučivosti s profinjenim detaljima, bez obzira na uvjete osvjetljenja.

Koristeći najnoviju AI Recognition tehnologiju, revolucionarna opcija AI Motion Sensing HONOR-a Magic5 Pro omogućuje korisnicima da zabilježe najbolji trenutak kod objekata koji se brzo kreću. Kako bi to omogućio, HONOR je blisko surađivao s tvrtkom Qualcomm Technologies kako bi maksimizirao snagu procesora potpunim iskorištavanjem mogućnosti Qualcomm® AI Enginea, povećavajući interval predmemorije za više od šest puta - s 240 na 1500 milisekundi. S većim intervalom predmemorije podataka i AI mrežom treniranom na preko 270.000 fotografija, kamera HONOR-a Magic5 Pro može pomoći korisnicima da lakše zabilježe omiljene trenutke u pokretima.

HONOR je proveo 18 mjeseci iz temelja rekonstruirajući HONOR Image Engine, a s novom arhitekturom, izvornim kodom i algoritmima u potpunosti se koristi procesorska snaga Snapdragon® mobilne platforme.

HONOR Magic5 Pro u Hrvatskoj je dostupan u boji Midnight Black. Uređaj je dostupan u ponudi A1, Telemacha i Sancta Domenice, uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 1.199 eura, a kupci na poklon dobivaju i HONOR Watch GS 3.

04.05.2023. 11:00:00
Novi komentar
nužno
nužno