« Fun
objavljeno prije 12 godina
SVAKA ČAST!

Kako spasiti svijet od sila zla, a pritom zadovoljiti svoju djevojku

Zaljubljeni par sa slike odlučio je stati na kraj svim podjelama kakve razdvajaju druge parove te su pronašli savršeni način da uživaju u svom hobiju, ali i jedno u drugome

Svaka čast, majstore!
Svaka čast, majstore! (Reddit)
Više o

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

kompromis

,

Diablo III

Upitate li prosječnog muškarca da vam opiše što žene žele u što je manje moguće rečenica, vrlo vjerojatno bi se vratio s nekoliko ispisanih knjiga i rekao nešto poput: „Ovo je uvod, ostatak ću ti donijeti kasnije."

I dok su dlakavije polovice uglavnom krajnje jednostavna bića kojima ne treba previše da budu zadovoljni i čije se glave razbijaju nad problemima koji sežu dalje od taktičkih postavki momčadi u Ligi prvaka, žene su na (ne)sreću ipak nešto suptilnija i profinjenija stvorenja.

Upravo je to razlog zbog kojeg već tisućama godina pokušavamo shvatiti jedni druge, ali ne možemo se pohvaliti da smo nešto pretjerano uspješni u tome. Srećom, postoje ljudi koji su tehniku međusobnog razumijevanja i uvažavanja doveli do savršenstva, i nama smrtnicima ne preostaje ništa drugo nego da im se divimo.

Zaljubljeni par sa slike odlučio je stati na kraj svim podjelama, glupostima i nesuglasicama kakve razdvajaju druge parove te su pronašli savršeni način da uživaju u svom hobiju, ali istovremeno i jedno u drugome. Ne preostaje nam ništa drugo doli polagano zapljeskati ovakvom genijalnom smislu za kompromis i s puno ljubomore u glasu čestitati ovom sretniku što je pronašao Sveti Gral o kojem sanja svaki mužjak diljem planete.

01.06.2012. 20:30:00
Novi komentar
nužno
nužno