« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PREVARANTI

Kako se postaje nevjeran

Većina ljudi koji su nevjerni počet će češće voditi ljubav s partnerom kako bi izbjegli optužbe da traže nešto sa strane

Prilika čini lopova?
Prilika čini lopova? (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

ženska nevjera

,

muška nevjera

Nevjera je opasna stvar, no zapravo nije toliko raširena koliko se misli iz jednostavnog razloga - nema svatko potencijal za nevjeru. To je pokazao velik broj istraživanja, pa da vidimo što kažu ...

>> Nevjera moće ubiti muškarce >>

Muškarce se optužuje da su nevjerniji spol, no to jednostavno nije istina - oba spola varaju jednako učestalo, no za vezu je opasnije ako je žena nevjerna jer su muškarci bitno manje skloni opraštanju od žena. 

>> Nevjera može spasiti brak - saznajte kako i zašto >>

Vjerovali ili ne, najveći broj nevjernih je u sretnoj vezi, a kod muškaraca je to izraženije - 56 posto nevjernih je izjavilo u istraživanju da su zadovoljni u vezi i ne žele prekid, nego samo traže malo više uzbuđenja i hrane za ego. Još jedna zanimljivost i znak nevjere - čim počne izvanbračna veza, taj partner počne češće voditi ljubav u bračnom krevetu kako ne bi bio optužen da šara unaokolo.

>> Deset znakova partnerove nevjere >>

U preko 80 posto slučajeva nevjera se događa s poznatom osobom - kolegom s posla, prijateljem ili starim poznanikom, a žene su najsklonije nevjeri tijekom ovulacije.

>> Kako spasiti vezu nakon nevjere >>

Za kraj - ljubitelji rock glazbe su najviše skloni nevjeri.

17.11.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno