« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana
COOL

Kako se HONOR trudi za vrhunsku kvalitetu

HONOR uložio preko 20 milijuna dolara kako bi postigao vrhunsku razinu kvalitete proizvoda

HONOR pazi na svaki detalj
HONOR pazi na svaki detalj (HONOR)
Više o

kvaliteta

,

Honor

Globalni tehnološki brend HONOR veliku pozornost kontinuirano posvećuje istraživanju i razvoju, kao i pomicanju granica u razvoju novih tehnologija, a dosad su uložili više od 20 milijuna dolara u sofisticiranu opremu za testiranje kvalitete u svom globalnom centru za usklađenost i testiranje (GCTC). HONOR tako provodi interne testove za provjeru više od 200 certifikacijskih standarda, uključujući certifikat Conformité Européenne (CE).

Od početka razvoja proizvoda do masovne proizvodnje, proizvodi tvrtke HONOR zadovoljavaju najstrože svjetske standarde kako bi krajnjim korisnicima pružili najbolju kvalitetu. HONOR tako provodi više od 260 testova na tisućama različitih komponenti pametnih telefona, osiguravajući da je i HONOR Magic5 Pro, koji je odnedavno dostupan u Hrvatskoj, uistinu izrađen da traje i bude pouzdan mobilni uređaj za globalne korisnike.

HONOR Magic5 Pro ima moćan sustav kamere koji pokreće AI. Rezultat je to upravo sustavnih kvantitativnih i kvalitativnih analiza koje su provedene u vlastitim specijaliziranim laboratorijima za kamere. Zahvaljujući tome, HONOR je doskočio izazovima snimanja fotografija u pokretu, s velike udaljenosti ili u uvjetima slabog osvjetljenja te razvio moćnu kameru kojoj je i brzina automatskog fokusa povećana za 245%, u usporedbi s prethodnom generacijom.

Fotografiranje brzih pokreta omogućeno je uz pomoć inteligentne AI Recognition tehnologije, revolucionarne značajke - AI Motion Sensing. Kako bi to postigli, HONOR je usko surađivao s Qualcomm Technologies s ciljem maksimizacije procesorske snage, potpuno iskorištavajući Qualcomm® AI Engine, povećavajući interval cache memorije više od šest puta - s 240 na 1500 milisekundi. HONOR je uložio čak 18 mjeseci potpuno obnavljajući HONOR Image Engine od samih temelja, s novom arhitekturom, izvornim kodom i algoritmima kako bi potpuno iskoristio procesorsku snagu Snapdragon® mobilne platforme.

No istraživanja su fokusirana i na sigurno korištenje pametnih telefona, posebice kad su u pitanju zdravlje i zaštita očiju. Tako je nedavno predstavljeni HONOR Magic5 Pro postao i prvi pametni telefon s TÜV Rheinland Circadian Friendly certifikatom, koji podržava Circadian Night Display opciju. Riječ je o funkciji koja ne ometa san jer regulira plavu svjetlost i nježno mijenja noćnu temperaturu boja na prirodan način. Prema HONOR-ovim laboratorijskim testovima, ova značajka može povećati izlučivanje melatonina do 20% unutar tri sata, pomažući korisnicima da se bolje naspavaju.

Fokus na sigurnost i zdravlje korisnika vidi se i u kvaliteti kontroliranog laboratorijskog okruženja za testiranje količine radiofrekventnog zračenja koje tijelo apsorbira korištenjem telefona (SAR) te iskustva povezivosti i mobilne komunikacije. OTA (Over-the-Air) testiranje wireless performansi i SAR (Specific Absorption Rate) vrijednosti često su suprotni koncepti i teško ih je uravnotežiti. Međutim, HONOR-ov globalni centar za usklađenost i testiranje pomaže proizvodima da isporuče najbolje performanse povezivanja u klasi, a istovremeno održavaju dosljedno niže SAR vrijednost u cilju sigurnost korisnika.

U tu je svrhu HONOR-ova SAR ocjena za masovnu proizvodnju 35% niža od zahtjeva sukladnosti. HONOR provodi SAR testove na svakoj pojedinačnoj seriji uređaja i jedini je OEM (Original Equipment Manufacturer) koji ima Qualcommov Smart-Transmit SAR certifikat. Kao priznanje za ovakve mogućnosti testiranja, Vodafone je HONOR-ovim SAR laboratorijima dodijelio certifikat, koji se dodjeljuje samo 8% usporedivih objekata za testiranje u Kini.

HONOR Magic5 Pro u Hrvatskoj je dostupan u boji Midnight Black. Uređaj je dostupan u ponudi A1, Telemacha i Sancta Domenice, uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 1.199 eura, a kupci na poklon dobivaju i HONOR Watch GS 3.

31.05.2023. 18:00:00
Novi komentar
nužno
nužno