« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
DOĐITE

Kako putovati besplatno! Kako osvojiti besplatna putovanja

Glavne teme događaja su "Kako osvojiti besplatno putovanje" te "Volontiraj bilo gdje u svijetu preko provjerenih web stranica"

Pripremite kofere!
Pripremite kofere! (Arhiva)
Više o

Urbana mladež

,

besplatna putovanja

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!

Glavne teme događaja su "Kako osvojiti besplatno putovanje" te "Volontiraj bilo gdje u svijetu preko provjerenih web stranica".

Kako osvojiti besplatno putovanje? 

Zanimljivo pitanje :) Monika, naša EVS volonterka će vam ispričati o raznim nagradnim igrama avio kompanija, hotela kako i načina kako da putem Instagrama i raznih travel blogova dođete do besplatnih putoanja.

Volontiraj bilo gdje u svijetu preko provjerenih web stranica

Ako niste ćuli za precool stranicu www.workwaway.infowww.helpx.netwwoof.net i slično gdje se jednostavnom registracijom dolazi do mnoštva prilika za volontiranje u zamjenu za smještaj i hranu, ovo je prilika da čujete što vam Ana ima za reći:)

Organizator događanja: Urbana mladež 

Datum: 22/02/2019. Petak 18:30 - 20: 00h

Mjesto održavanja: Funk Club (Ul. Ivana Tkalčića 52), Zagreb, Hrvatska

Prezentacije će održati Ana Braunović i Monika Kutri koje su u Urbanoj mladeži na EVS-u.

Pridruži nam se: ulaz besplatan, sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku. Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik

Facebook event možete pronaći OVDJE

Event "Kako putovati besplatno" je dio EVS projekta "Cro - EU-Planet Earth 3" financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti.

Ovo je jedan od evenAta u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi "Planet Zemlja" možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/

18.02.2019. 12:30:52
Novi komentar
nužno
nužno