« Život
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
TRIBINA

Kako postati šaptač psima i što znači biti zaštitar životinja?

Vaši se problemi mogu riješiti 14.09.2014. s početkom u 21h u Klubu Mochvara će se održati Tribina - Turbo Tribina "Šaptač psima/zaštitar životinja"

Postanite i vi šaptač psima
Postanite i vi šaptač psima (Udruga Indigo)
Više o

tribina

,

Mochvara

,

Udruga Indigo

,

Šaptač psima

Imate li problema s "nasilnim psima", vašim ili susjedovim? Turbina nudi neke odgovore, na njoj možete upoznati udrugu Indigo, porazgovarati s osobama educiranima za rad s opasnim pasminama, a možda čak i saznati kako i sami možete postati "šaptac psima" ili "zaštitar životinja"

Vaši se problemi mogu riješiti 14.09.2014. s početkom u 21h u Klubu Mochvara će se održati Tribina - Turbo Tribina "Šaptač psima/zaštitar životinja"

Volonteri Udruga Indigo se dugi niz godina bave spašavanjem životinja i ovim putem želimo probližiti ljudima što znaći biti volonter/osnivač/zaštitar jedne udruge za zaštitu životinja i s kojim se sve problemima susrećemo. 

Specijalni gost : Neven Kovačević 

Tko je ustvari Neven? Neven je instruktor za obuku pasa, licencirani instruktor za obuku službenih pasa, instruktor je i sudac za osnovnu poslušnost i instruktor i sudac za agility. Sudjelovao je na projektima rada terapeutskih pasa s djecom s posebnim potrebama. Već dvadesetak godina radi na filmovima, serijama i reklamama sa psima.

Autor je i realizator akcije ''Pas Građanin'' 2003. godine. Surealizator je škole za udomljene pse udruge ''Futura daj šapu'' 2006.godine. 22 godina je profesionalni instruktor za obuku pasa specijaliziran za devijantna ponašanja te problematiku odgoja pasa u urbanim sredinama. Radio u Austriji i Francuskoj.

Više informacija : https://www.facebook.com/events/372908409532369/

04.09.2014. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno