« Život
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Kako na vrijeme otići s posla

Cijeli dan radimo, a kad bi trebali krenuti kući, gotovo uvijek ostane još nešto što bi trebalo napraviti prije odlaska ... e, pa dosta je toga

Ide vam se kući? Organizirajte se :)
Ide vam se kući? Organizirajte se :) (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

organizacija vremena

,

posao

,

učinkovitost

Odlazak s posla nerijetko se pretvara u pravu noćnu moru, jer umjesto da se mirno spremite na kraju radnog vremena i krenete bezbrižno kući, obično se ispriječi neki posao koji niste stigli napraviti. 

>> Sat vremena dnevno tražimo izgubljene stvari >>

Kako biste to izbjegli, evo par savjeta. Za početak, već nakon podneva ugasite mobitel ili ga gurnite duboko u ladicu jer će vam inače samo oduzimati vrijeme.

Bez obzira na to koliko posla imate, trebate iskoristiti pauzu. Ako ostanete raditi na pauzi kako biste sve stigli, budite uvjereni da nećete uspjeti, jer će vam nedostajati odmor i koncentracija će vam nepovratno pasti.

>> Kako funkcioniraju samouvjereni ljudi >>

E-mail oduzima vremena koliko i mobitel. Odredite dva ili tri trenutka u kojima ćete ga provjeriti, ostalo vrijeme - radite.

Za kraj, naravno, odredite prioritete i držite ih se. Nemojte dozvoliti da vam ih netko ometa, pa i po cijenu svađe sa šefom, jer neće on ostati duže na poslu, nego vi ....

25.09.2014. 16:06:00
Novi komentar
nužno
nužno