« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina
VLADALEAKS

Kako je procurila prepiska Mirele Holy

Kako je zapravo procurio mail bivše ministrice Holy i dalje se ne zna, jer i ona i Uprava HŽ-a tvrde da ga nisu pustili u javnost

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

,

Mirela Holy

,

ostavka

,

e-mail

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rekao je danas u Splitu da će policija istražiti okolnosti pod kojima je izašao u javnost email bivše ministrice Mirele Holy predsjedniku Uprave HŽ Holdinga nakon što Holy podnese prijavu.

"Gospođa Holy je dobila uputu da, kao i svaki drugi građanin, mora podnijeti prijavu nadležnoj policijskoj upravi ili Državnom odvjetništvu nakon čega će se pristupiti provjeri", rekao je ministar Ostojić kojega su novinari pitali hoće li policija istražiti kako je "iscurila" u javnost email poruka, u kojoj se Holy po stranačkoj sdpeovskoj liniji zauzela za jednu djelatnicu, zbog čega je morala dati ostavku.

Na upit je li Mirela Holy već podnijela takvu prijavu, ministar Ostojić je rekao kako je s njom razgovarao jutros te da u tom trenutku prijavu još nije podnijela. "Vjerujem da su je do sada već podnijela i policija će postupiti kao i svakom drugom slučaju kad neki građanin podnese prijavu", rekao je ministar Ostojić u poslijepodnevnim satima u Splitu.

09.06.2012. 19:40:34
Novi komentar
nužno
nužno