« Kultura
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
ADVENT

Kako je Fuliranje promijenilo Advent

Od prošle godine Fuliramo se i kod Esplanade, uz vrhunsku gastronomiju pod nazivom FOOLING AROUND by Fuliranje

Sad imamo 2 ;)
Sad imamo 2 ;) (Arhiva)
Više o

Fuliranje

,

Fooling Around

Sjećate se 2012. kada smo se svi gužvali pored uspinjače u Tomićevoj, u adventsko vrijeme jeli smo napokon nešto osim kobasica, pili dobru rakiju, a fotografije iz photoboutiquea dijelile su se bez prestanka na društvenim mrežama. Fuliranje je te godine zauvijek promijenilo ponudu adventa u Zagrebu.

Tada smo napisali:

"Fuliranje je projekt nastao u želji za kreiranjem javnih, kulturno-zabavnih projekata koji će na kreativan i inovativan način podizati standarde konzumiranja javnog prostora i djelovati kao antipod njegovoj šundizaciji."

Nakon Tomićeve, bili smo i u Kurelčevoj, a potom smo se udomaćili na Strossmayerovu trgu. Nije dugo trebalo čekati da Fuliranje prema izboru posjetitelja postane najbolja adventska destinacija u Zagrebu 2017. godine, a iste godine je i CNN napisao:

"Čak postoji i područje posvećeno 'fuliranju', gdje posjetitelji mogu plesati na ulici i jesti i piti koliko im srce poželi".

Od prošle godine Fuliramo se i kod Esplanade, uz vrhunsku gastronomiju pod nazivom FOOLING AROUND by Fuliranje.

Ove godine smo ponovno na dvije lokacije (i kod Esplanade i na Strossmayerovu trgu), s nikad boljom gastronomskom ponudom, te s ponosnom možemo reći da smo uspjeli u svemu što smo zamislili davne 2012. - kreirali smo javne, kulturno-zabavne projekte i podigli standarde, izvukli smo vrhunsku gastronomiju na ulice, pridonijeli brendiranju našeg grada kao najpoželjnije adventske destinacije.

18.12.2022. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno