« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
MALI TRIKOVI

Kako čistiti plastične površine?

Iako je plastika pogodna površina za čišćenje, treba pripaziti na sredstva kojima ćemo je čistiti i vrstu plastike koju čistimo

Kako čistiti plastične površine?
Kako čistiti plastične površine? (Shutterstock)
Više o

plastika

,

čišćenje

,

najluđi hobiji

Plastika je pogodna površina za čišćenje i služi u razne svrhe. S plastikom ne morate biti pretjerano nježni kad je čistite i treba vam vrlo malo snage da plastiku i očistite budući da nije porozna.

Počnite špricanjem univerzalnog sredstva za čišćenje po plastičnoj površini. Obrišite sredstvo za čišćenje zajedno sa prljavštinom koristeći papirnati ručnik. Nemojte koristiti sredstva koja sadrže bjelilo ili izbjeljivač.

>> Čišćenje smanjuje rizik od raka dojke

Kad čistite neravnu plastiku pošpricajte sredstvo po površini i ostavite da stoji dvije minute. Nakon toga uzmite četku s najlonom i očistite površinu. Četka će očistiti kuteve i nedohvatljiva mjesta na površini.

Ako se na površini nalaze tvrdokorne fleke, uzmite gumicu za brisanje i izbrišite fleke.

Kad čistite plastičnu površinu koja pokriva računalo ili neki drugu elektroničku komponentu, savjetujemo da prvo pročitate priručnik od komponente. Sredstvo za čišćenje se ne bi smjelo špricati direktno na plastičnu zaštitu elektroničkih komponenti.

Savjeti-hr.com

17.10.2010. 17:23:00
Novi komentar
nužno
nužno