« Život
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
SAZNAJEMO

Kada vas sustignu blagdanski troškovi, brzi krediti su tu

Blagdani dolaze, a s njima i troškovi proslava, poklona i svečanih večera - što zna predstavljati stres onima koji nisu na vrijeme uštedjeli novac

Matchbanker uspoređuje ponude manjih kredita i pozajmica
Matchbanker uspoređuje ponude manjih kredita i pozajmica (Arhiva)
Više o

krediti

,

brzi krediti

,

Matchbanker

Blagdanske reklame i sniženja vas navode da vjerujete kako je tada najbolje vrijeme za obavljanje shoppinga. U nekim slučajevima to je točno. Kada naiđete na ponude koje se uistinu ne propuštaju, brzi krediti su tu da vas spase. Matchbanker je mjesto gdje možete usporediti ponude manjih kredita i pozajmica, te odabrati ponudu s najboljim uvjetima.

Na Matchbankeru trenutno možete pronaći ponude s kamatnom stopom od 0%, za iznose do 4.000,00 kn i rokove otplate do 30 dana. Dakle, ukoliko vam ovi uvjeti odgovaraju, možete besplatno posuditi novac. Kratkoročni krediti poput ovoga su predviđeni za troškove koji se pojave neplanirano, a koje ćete moći otplatiti s vašom sljedećom plaćom.

Ako vas više zanimaju načini uštede u nadolazećem periodu, sastavili smo kratak vodič kako to možete učiniti.

Kako kontrolirati blagdansku potrošnju

Neplanirane i impulzivne kupnje tijekom praznika nisu uvijek loše, sve dok se zadržite unutar proračuna i ne potrošite sve odjednom. Ali mnogi ljudi kupuju bez plana, što ih čini slabima na blagdanske ponude i sniženja koja mogu ugroziti njihov proračun.

Kada kupujete u ovoj sezoni, slijedite ove savjete kako biste izbjegli pretjerano trošenje.

1. Izradite proračun

Započnite s izradom proračuna sukladno s vašim planom i financijskom situacijom. Napišite popis svih osoba kojima želite kupiti poklon i odredite koliko možete potrošiti za svaku osobu. Vaš popis može sadržavati: članove obitelji, prijatelje, susjede, kolege, itd.

Nakon što kupite dar za nekoga, prekrižite ih s popisa. Izbjegavajte dodavanje sitnica kako bi se vaš dar učinio boljim.

Istražite prije kupnje

Pobrinite se da znate gdje i kada će biti najbolji popusti.

Ako je na vašem popisu elektronski uređaj, provjerite cijene prije odlaska u trgovinu. Neki trgovci nude kupone i posebne ponude na svojim web stranicama. Najbolji popusti su uglavnom dostupni tjedan dana prije Božića.

Čuvajte se iskušenja

Kupite ono po što ste došli - onda izađite iz trgovine. Također, ne brinite se o rasprodanim proizvodima. Najvjerojatnije ćete naći sličan dar negdje drugdje - možda čak i po jeftinijoj cijeni.

Preskočite trgovine i kupujte online

Uštedjet ćete na benzinu, parkingu i babysiterici, a možete kupovati u bilo koje doba dana ili noći. Samo se pobrinite da uračunate cijenu dostave pri izračunavanju troškova poklona. Ne zaboravite uračunati i troškove umatanja poklona.

Plaćajte gotovinom

Ostavite kreditne kartice kod kuće i trošite samo onoliko novca koliko ste dodijelili u proračunu. Ovo je najbolji način da ostanete u proračunu potrošnje za blagdane. Ako nemate više gotovine, to znači da si ne možete priuštiti kupnju.

Razmotrite alternative

Sigurno postoje mnogo jeftiniji darovi koji mogu biti jednako lijepi kao i artikli kupljeni u trgovini. Razmotrite ove alternative:

  • Ručno izrađeni darovi poput ukrasa, CD-a ili domaćeg kolača

  • Večera s prijateljima na kojoj svatko donese nešto

  • Podijelite trošak velikog poklona među rodbinom ili prijateljima

10.12.2018. 09:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    chairyaw
    03.07.2020. 08:39
    Да ли се налазите у Србији или Хрватској?
    Да ли вам треба пословни кредит?
    Да ли вам треба лични кредит?
    нудимо зајам од 2000 € до
    100.000.000 € било ком органу у
    Потребан је зајам, па нас контактирајте већ данас
    за хитан зајам
    Вхатсапп:
    Емаил: mrslindarobertloanfirm@gmail.com

    https://mrslindarobertloan.wixsite.com/website
Novi komentar
nužno
nužno