« Ostali sportovi
objavljeno prije 15 godina
TENIS

Juan Carlos Ferrero zatražio pozivnicu za Zagreb Indoors

Više o

zagreb indoors

,

juan carlos ferrero

Ovogodišnji PBZ Zagreb Indoors ući će u povijest. Jer sigurno ne postoji nijedan svjetski dvoranski turnir koji će se odražavati u pet dvoaran diljem cijeloga grada. Potrebe rukometaša CO Zagreba morale su se poštovati, tako da će službeni vozači teniskog turnira biti jedni od najzaposlenijih ljudi. Kako god bilo, kvalifikacije turnira, koje počinju u subotu, igrat će se u Domu odbojke i u dvorani II Doma sportova, dok će igrači koji će sudjelovati u glavnom turniru morati trenirati u dvorani Martinovka i u dvorani Nacionalnog teniskog centra.

WIld CardsJedna pozivnica već je otišla Karanušiću,  druga ide Ferreru, a za treću je dvojba:  Škugoru ili Dodigu.- Već sam rezervirao Dom sportova sljedeće godine da nam se ne ponovi slična situacija - rekao je direktor Indoorsa Branko Horvat koji je zadovoljno trljao ruke. Naime, ni jedan mu tenisač nije otkazao, a i dobio je veliko ‘pojačanje’ u obliku bivšeg svjetskog broja 1.

- Da, jednu od pozivnica zatražio je Juan Carlos Ferrero i vjerojatno će biti udobrovoljeno njegovoj molbi. Veseli me i sjajna forma hrvatske ‘četvorke’ - Ljubičića, Karlovića, Ančića i Čilića - rekao je Horvat.  (VM)

20.02.2008. 00:59:24
Novi komentar
nužno
nužno