« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
JOSIPOVIĆ:

Prosvjedima se ne rješavaju problemi, ali prosvjednike treba poslušati

Hrvatski predsjednik nije želio komentirati izjavu ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka da je hrvatski branitelj Tihomir Purda od 2007. znao da je za njim raspisana tjeralica

Ivo Josipović
Ivo Josipović (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

Jadranka Kosor

,

prosvjedi

,

Ivo Josipović

,

Tihomir Purda

Prosvjedima se ne mogu rješavati stvari, ali oni su legitimni i uvijek treba slušati one koji prosvjeduju, izjavio je danas, nakon posjeta donjolomničkoj Tvornici sanitarne opreme Tardi, predsjednik Republike Ivo Josipović, kojega su novinari pitali da komentira jučerašnji prosvjed protiv vlade te mogu li se prosvjedima rješavati problemi u zemlji, piše Hina.

Hrvatski predsjednik nije želio komentirati izjavu ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka da je hrvatski branitelj Tihomir Purda od 2007. znao da je za njim raspisana tjeralica.

Na pitanje je li se s premijerkom Jadrankom Kosor dogovorio o imenovanju Ognjena Preosta na dužnost zamjenika ravnatelja Vojno-sigurnosne obavještajne agencije, odgovorio je kako se nada da će se s premijerkom o svemu dogovoriti. "Predsjednik i premijerka moraju surađivati i očekujem dogovor", rekao je Josipović.

23.02.2011. 14:10:00
Novi komentar
nužno
nužno