« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Josh Hartnett ljubi Mischu Barton

Par o kojem se već neko vrijeme šuška uhvaćen je ispred jednog londonskog noćnog kluba.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Josh Hartnett

,

Mischa Barton

Čini se kako je poznati slamatelj ženskih srca ponovno u akciji, a na njegove čari pala je mlađahna kolegica Mischa Barton. Josh Hartnett i njegova pratnja bili su u središtu pažnje kada su kasno navečer u ponedjeljak uhvaćeni kako zajedno napuštaju ekskluzivni noćni klub u Londonu "Bungalow 8".

Dvojac je zainteresirao okupljene fotografe koji već redovito obilaze 'in' mjesta poput  'Bungalowa 8' kako bi fotografirali zvijezde koje tamo zalaze. Tridesetogodišnji glumac i dvadesetvogodišnja kolegica u klubu su ostali do sitnih sati, kada su se prema riječima dobro upućenih očevidaca uputili u njegov hotel.

Holivudski glumac trenutno živi u Londonu gdje je sjaj i blještavilo blockbustera zamijenio teatrom Apollo u kojem igra Charlieja Babbitta u predstavi "Rain Man". Dvadesetdvogodišnja glumica najpoznatija je po svojoj ulozi Marisse Cooper u američkoj seriji "The O.C.", a upravo je raskinula sedmomjesečnu ljubavnu vezu s glazbenikom Taylorom Lockeom.

Zvijezda filma "Pearl Harbor"i "Black Hawk Down" je svojim dječačkim pogledom već osvojio mnoge mlade glumice, pjevačice i manekenke. Na njegovu popisu našle su se: Rumer Willis,  Nadine Coyle, Kirsten Dunst, Rihanna,  Penelope Cruz, Sienna Miller, Katie Holmes, Scarlett Johansson, Gisele Bundchen, Natalie Imbruglia i mnoge druge poznate i nepoznate djevojke koje također nisu odoljele njegovu šarmu. (metro-portal)

17.09.2008. 10:17:04
Novi komentar
nužno
nužno