« Spektakli
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
TUGA

Još se ne zna uzrok smrti Princea

Istražitelji nisu našli znakove traume ili pokazatelje samoubojstva u smrti američkog glazbenog superstara Princea, ali bi za objavljivanje rezultata autopsije mogli trebati tjedni

Zašto je umrla legenda
Zašto je umrla legenda (Arhiva)
Više o

Prince

,

uzrok smrti

Prince je preminuo u četvrtak, šokiravši svoje kolege i fanove, no uzrok smrti i dalje nije poznat. Fantastični glazbenik, čiji hitovi uključuju "Purple Rain" i "When Doves Cry", pronađen je mrtav u dizalu u svojem domu u predgrađu Minneapolisa u četvrtak u dobi od 57 godina.

Šerif okruga Carver Jim Olson, čiji ured istražuje okolnosti njegove smrti, rekao je da je Princea posljednji put vidio živog poznanik koji ga je dovezao kući oko 8 sati navečer u srijedu.

"Na tijelu nije bilo vidljivih znakova traume", rekao je Olson na konferenciji za novinare. "Nemamo razloga vjerovati u ovom trenutku da je ovo bilo samoubojstvo. Ostalo se istražuje".

Utjecajna zvijezda, rođen kao Prince Rogers Nelson, nije reagirao kada je nađen u dizalu u kompleksu Paisley Park Studios gdje je živio u predgrađu Chanhassen, rekle su vlasti.

Ured lokalnog mrtvozornika izvršio je autopsiju u petak ujutro ali je rekao kako bi na rezultate trebalo pričekati. Princeovo tijelo predano je njegovoj obitelji u petak popodne.

"Prikupljanje rezultata potrajat će nekoliko dana a za rezultate punog toksikološkog ispitivanja mogli bi trebati tjedni", rekao je ured mrtvozornika.


23.04.2016. 18:21:00
Novi komentar
nužno
nužno