« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ŠPANSKO

Još jedna pljačka u Zagrebu, ovog puta bez krvi

U Španskom je opljačkana štedno-kreditna zadruga, bilo je i pucnjave u kojoj nitko nije ranjen

Pljačka
Pljačka (Damir Krajac / CROPIX)
Više o

pljačka

,

špansko

,

razbojsvo

Dok je zagrebačka policija tragala za pljačkašem Volksbanke u Dubravi, koji je ubio zaštitara, na drugom kraju grada u Španskom trojica su naoružanih razbojnika nekoliko sati poslije opljačkala štedno-kreditnu zadrugu.

Trojica maskiranih naoružanih razbojnika upala su u štedno-kreditnu zadrugu u Ulici Stjepana Draganića poslije podneva, a po prvim informacijama, bilo je i pucnjave u kojoj nitko nije ranjen, doznaje se od glasnogovornice zagrebačke policije Jelene Bikić.

Ne zna se koliko su novca odnijeli. Policija je dojavu o razbojstvu primila u 12,30 sati.

Pljačka u Španskom dogodila se četiri sata nakon krvave pljačke poslovnice banke u Dubravi, u kojoj je nepoznati razbojnik hicem i pištolja ubio 49-godišnjeg zaštitara tvrtke "Sokol Marić", koji je pokušao spriječiti pljačku.

U policiji kažu da intenzivno tragaju za pljačkašem ubojicom i trojicom razbojnika iz Španskog. Zbog tih dviju pljački, na zagrebačke ulice izašli su policajci s "dugim cijevima".

Pljačkaša ubojicu policija je opisala kao muškarca u dobi oko 40 godina, visokog 175 centimetara, izrazito ispijenog lica i šiljastog nosa. U vrijeme pljačke nosio je šarenu kapu i rukavice.(hina/metro-portal)

22.12.2010. 15:27:06
Novi komentar
nužno
nužno