« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
FLY! BAR

Još jedan seksi Fly! tjedan ispunjen odličnim partyjima

POGLEDAJTE FOTKE - ako ste propustili početak party tjedna koji u Fly! Baru počinje srijedom, stignete sve nadoknaditi preko vikenda

Fly! Bar
Fly! Bar (Fly! Bar - srijeda)
Više o

Fly! bar

,

party

,

seksi

,

Rock in Rio

,

invest in Croatia 2011

Ekipa u Fly! Baru imala je težak zadatak pronaći pobjednika u prvom zagrebačkom shooters natjecanju. Problem nije bio nagovoriti ekipu da na što senzualniji način ispijaju shooterse s prekrasnih Fly Honeyz, nego između svih tih 'majstora od zanata' izabrati one koji će zoru u Fly! - u dočekati ispijajući nagradne litre koktela.

Ako još niste pogledali fotke iz galerije, najbolje da prvo sjednete, da vam se ne bi zavrtilo..

Zamamne obline istaknute totalno seksi Victoria's Secret rubljem jednostavno su mamile te čašice opojnih koktela da se smjeste kako bi na što seksipilniji način neka sretnica ili sretnik popili svoj put do pobjede.

U svemu su hrabri natjecatelji i još hrabrije seksi stjuardese imale pomoć legendarnog DJ Makra Pola koji je klub doslovno napalio vrućim ritmovima. Kako je i najavio, pripremio je totalno spektakularni i glamurozni reggaeton, danchall & r'n'b party poznat pod nazivom Descontrol.

Ako ste propustili ludu zabavu srijedom i četvrtkom, ne očajavajte. U Fly!-u vas štošta očekuje i preko vikenda.

Subota se nastavlja u H3donia stilu, odnosno vodi vas na mjesto gdje je stalno nova godina. Za samo 49 kuna koje plaćaju na upadu cure mogu cijelu noć piti što god požele. Da, dobro ste čule. Nije bitno što ćete niti u kojoj količini popiti. Dovoljno je samo da 'iskeširate' 49 kuna i vaše su brige do jutarnjih sati riješene i ne morate razmišljati o suhom grlu..

Za dečke vrijedi ista stvar, samo što će oni za ovaj užitak morati pljunuti stotku više. No, ruku na srce kada ste se zadnji put napili do besvijesti za samo 149 kuna? Ipak, nemojte pretjerati s cugom jer vas u nedjelju očekuje ponovno ludilo. Kao i svake nedjelje, vrijedna ekipa iz Fly!-a za vas priprema najluđe nedjeljno ludilo uz lake note i hrpu cuge po akcijskim cijenama. Naletite do Fly!-a i ludo se zabavite.

01.10.2010. 11:22:11
Novi komentar
nužno
nužno