« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
ŽELI PROMJENU

Jon Hamm: Dosta mi je 60-ih godina!

Jon Hamm najpoznatiji je po ulozi u seriji Momci s Madisona, ali većina scenarija koje dobiva također se zbivaju 60-ih godina i toga mu je dosta

Jon Hamm
Jon Hamm (Getty Images)
Više o

Mad Men

,

Jon Hamm

,

Momci s Madisona

,

uragan Irena

Jon Hamm ili Don Draper iz nagrađivane tv serije "Momci s Madisona" (''Mad Men'') u srijedu je došao na Lido predstaviti najnoviji film u kojem glumi s Benom Affleckom, ujedno i redateljem filma "The Town", želi izaći iz šezdesetih godina.

"Nakon prve dvije sezone 'Momaka s Madisona', dobio sam četrdesetak scenarija koji su se svi događali šezdesetih godina i nudili inačice lika Dona Drapera. Nitko ne želi cijeli život igrati istu ulogu koliko god bila zanimljiva!", rekao je Hamm na konferenciji za novinare.

>> Zaboravite recesiju i živite kao Momci s Madisona

Serija "Momci s Madisona", koja je treću godinu zaredom proglašena najboljom dramskom serijom na dodjeli američkih tv nagrada Emmy i vrlo je gledana u SAD-u i svuda gdje se prikazuje, događa se šezdesetih godina na Madison Avenue u New Yorku, u trenutku kad je svijet reklama u punom zamahu.

U filmu "The Town" Jon Hamm je inspektor FBI-ja koji proganja skupinu provalnika u banke. Film se prikazuje na filmskom festivalu u Veneciji izvan konkurencije. (hina/metro-portal)

09.09.2010. 11:27:05
Novi komentar
nužno
nužno