« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
balkane, balkane...

Johnny Štulić u Areni Zagreb?

Direktor Arene pregovara s legendarnim frontmanom Azre, a spreman je za njega izdvojiti i milijun kuna

(Wikipedia)
Više o

Arena Zagreb

,

Azra

,

Johnny Štulić

,

Zdenko Antunović

,

Branimir Štulić

Iz zagrebačke Arene doznaje se da se pregovara o dovođenju još jedne velike zvijezde. Radi se o legendarnom, sada već i fantomskom, frontmanu grupe Azra, Branimiru Johnnyju Štuliću.

Uprava zagrebačke Arene Johnnyja bi željela dovesti na gostovanje tijekom iduće godine, doznaje Jutarnji list. Direktor Arene Zdenko Antunović kaže da su s Johnnyjem već ušli u 'površne pregovore' a za njega bi se koncerti održavali tri dana zaredom.

No, Štulić još nije dao nikakvu potvrdu o nastupu. Antunoviću nije problem ni to što frontman Azre nije više u dobrim odnosima s većiom ostalih članova benda.

- Nemamo problem s tim da s njim ne nastupe i članovi Azre jer je upravo on najveća zvijezda i njegovo je ime brend - rekao je Antunović i napomenuo da će Štuliću bez problema sastaviti prateći bend.

- Arena bi bila oduševljena da može dovesti Štulića. To bi bio top-koncert i sigurno bismo mu ponudili da nastupi tri dana zaredom. Idealno vrijeme za Štulićev nastup bilo bi u travnju ili svibnju 2010., a tako bi i sam Johnny imao dovoljno vremena da se pripremi i uđe u formu.

Budući da Štulić, koji već 20-ak godina živi u Nizozemskoj, nema nikakvih isprava, njegov mogući put u Hrvatsku mogao bi doći u pitanje, no direktor Arene obvezao se dati sve od sebe da mu se naprave svi potrebni dokumenti.

Iako Antunović nije precizirao koliko bi Štuliću ponudio za nastupe, prema nekim procjenama svota bi se mogla kretati oko milijun kuna. Ostaje nam vidjeti hoće li se Johnny zbilja nakon toliko godina i šutnje pojaviti na Balkanu.

02.10.2009. 06:50:35
Novi komentar
nužno
nužno