« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
POMILOVAN

John Terry ponovno je kapetan Engleske

Branič Chelsea izgubio je titulu kapetana zbog ljubavne avanture s djevojkom bivšeg suigrača

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Fabio Capello

,

Chelsea

,

John Terry

,

engleska nogometna reprezentacija

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello vratio je kapetansku traku Johnu Terryju godinu dana nakon što je zbog preljuba ostao bez nje. Branič Chelsea je kapetansku traku izgubio prošle godine kada je otkrivena njegova ljubavna avantura s djevojkom bivšeg suigrača Waynea Bridgea.

Terry je prevario suprugu Toni s kojom ima dvoje djece, a nakon što je cijeli skandal izbio u javnost Bridge se oprostio od reprezentacije jer nije želio dijeliti svlačionicu s Terryjem. "Terry je bio dovoljno kažnjen. Prošla je godina dana i vjerujem kako je izvukao pouku," kazao je Capello, te dodao: "Terry je rođeni vođa, ali i vođe ponekad čine pogreške." U proteklih godinu dana kapetansku traku "Gordog Albiona" nosili su Rio Ferdinand, Frank Lampard, Gareth Barry, Ashley Cole i Steven Gerrard.

Capellovo pomilovanje Terryja svi su mirno prihvatili izuzev Ferdinanda koji se teško miri gubitkom velike časti. Capello je pokušao razgovarati s braničem Manchester Uniteda, no Ferdinand je odbio sastanak. "Pokušao sam se sastati s njim, ali on je to odbio. Ne želim ovako osjetljive stvari rješavati preko telefona," poručio je engleski strateg.

20.03.2011. 12:39:32
Novi komentar
nužno
nužno