« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
POGLEDAJTE

Jeste li već posjetili 1klik.hr koji je postao hit na internetu?

Nakon nedavnog (očito uspješnog) redizajna, portal koji postoji već nekoliko godina preko noći je počeo bilježiti sve veću posjećenost.

1klik nudi sve
1klik nudi sve (1klik)
Više o

1klik

Nitko ne zna koji je glavni razlog strelovitog rasta posjećenosti centralnog portala 1klik.hr. Čitatelji iz gotovo svakog grada i sela u Hrvatskoj svakodnevno ga posjećuju i na njemu čitaju sve novosti. Izbor je ogroman jer 1klik objedinjuje najbolje portale u Hrvatskoj i servira ih na jednom mjestu.

Ono što se najviše čita su, naravno, vijesti. Hrvati su poznati kao nacija news junkija koji vole znati što se događa. Tko je koga, kada i zašto. Zato je vjerojatno druga najposjećenija kategorija Sex. S razlogom, jer sadrži popis najboljih web stranica na tu temu. S obzirom na to da je internet prepun takvog sadržaja, ovo će vam biti zanimljivo jer se radi o najboljoj selekciji koju ste mogli zamisliti. Ako vas zanima tehnologija navodno imaju novosti s 20-ak domaćih portala. I hrpu linkova na domaće i strane izvore.https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Super stvar je što si kategorije koje vas zanimaju možete prilagoditi vlastitom ukusu. Zanima vas lifestyle? Više volite nogomet od tračeva ? Posložite si sadržaj kako vam paše i dobit ćete personalizirani homepage. Ako posjećujete neke stranice koje kojim čudom već nisu na 1klik-u ili imate 6 različitih e-mail accounta, dodajte si ih na početnu stranicu. Odjednom, od internet čudesa vas doslovno dijeli jedan klik. Pogledajte kako u ovom videu.

Svaki dan 20 000 ljudi čita 1klik.hr. Provjerite zašto.

08.11.2013. 19:03:22
Novi komentar
nužno
nužno