« Kultura
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
NOVOSTI

Jeste li bili na Kreativnom boravku?

Prvi Kreativni boravak ovu je subotu, u najmanju ruku, učinio inspirativnom, stoga s veseljem pratimo budući rad ArtiZanata i kreativaca koji nam svojim radom uljepšavaju svakodnevicu

Želimo opet! ;)
Želimo opet! ;) (Arhiva)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Kreativni boravak

,

ArtiZanat

Ako ste ove subote, 9.7., posjetili Vintage industrial bar u Savskoj ulici, sigurno ste naišli na prvi Kreativni boravak - sajam rukotvorina.

Od 10 do 17 sati svoje su radove izlagali lokalni kreativci, a zajedno su za posjetitelje organizirali i nagradnu igru te radionice. Hladovito dvorište ovog bara savršeno je upotpunilo doživljaj na vruć ljetni dan pa je tako pozitivna atmosfera čitavo vrijeme privlačila prolaznike s duge Savske ulice.

Izlagači su za svoje kupce pripremili raznovrsnu ponudu, od ukrasa za dom i biljnih terarija, do odjeće i modnih dodataka - sve s ciljem održivog djelovanja. Sajam je organizirala novoosnovana udruga ArtiZanat koja upravo za rukotvorce i male obrtnike pokušava stvoriti platformu na kojoj bi se mogli izraziti i u potpunosti ostvariti potencijal.

Prvi Kreativni boravak ovu je subotu, u najmanju ruku, učinio inspirativnom, stoga s veseljem pratimo budući rad ArtiZanata i kreativaca koji nam svojim radom uljepšavaju svakodnevicu.

12.07.2022. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno