« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
FORBESOVA LISTA

Jennifer Lopez najmoćnija osoba među slavnima

Oprah Winfrey, koja je priznala da ima poteškoća sa svojom televizijskom mrežom OWN, zadržala je drugo mjesto, a trećem je kanadska tinejdžerska pop zvijezda Justin Biber

Nema šale s ovom pjevačicom i njenom slavom
Više o

Jennifer Lopez

,

Zvijezde

,

slavne osobe

,

Forbesova lista

Američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez iznenađujuće je zauzela prvo mjesto na tradicionalnoj godišnjoj ljestvici najmoćnijih među slavnim osobama, pobijedivši kolegicu Lady Gagu i televizijsku vodizeljicu Oprah Winfrey, objavio je časopis Forbes, javlja Hina.

Ta 42-godišnja svestrana umjetnica, koja je do svjetske slave stigla iz siromašnog okružja rodnog Bronxa, skočila je za čak pedeset mjesta u odnosu na prošlogodišnju ljestvicu.

Forbes moćne osobe u svijetu zabave rangira po zaradi, zastupljenosti u medijima i društvenoj popularnosti. Lopez je u posljednjih 12 mjeseci, po procjeni Forbesa, zaradila 52 milijuna dolara, radila je kao sutkinja u popularnom televizijskom 'showu' Američkom idolu, plasirala na tržište novu liniju odjeće i najavila skorašnju svjetsku turneju.

Oprah Winfrey, koja je priznala da ima poteškoća sa svojom televizijskom mrežom OWN, zadržala je drugo mjesto, a trećem je kanadska tinejdžerska pop zvijezda Justin Biber.

Pop zvijezda Rihanna je četvrta, a Lady Gaga je s prošlogodišnjeg prvog spuznula na peto mjesto. Na visoko mjesto vratila se Britney Spears, koja je šesta, a Kim Kardashian sedma. Pop pjevačica Katy Perry zauzela je osmo, glumac Tom Cruise deveto, a najmoćnjih deset zaokružuje Steven Spielberg.

17.05.2012. 10:38:50
Novi komentar
nužno
nužno