« Život
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
POSLUŠAJTE GA! :)

Jednostavan recept za bračnu sreću

Rezultati su pokazali kako polovici ispitanih smeta ako njihove druge polovice jedu u krevetu, a gotovo 60 posto njih ne podnosi prljavi veš na podu sobe - no to nije sve ...

Dovoljne su gaćice, a još bolje je ako ni njih nema?
Dovoljne su gaćice, a još bolje je ako ni njih nema? (Arhiva)
Više o

brak

,

bračna sreća

,

spavanje bez odjeće

Bračna sreća nije stvar koja se dostiže lako, ma kako vi bili zaljubljeni prije braka, a nekima ostaje golub na grani čitavog života. No, mi smo tu da vam pomognemo - jedno britansko istraživanje ima jednostavan recept za bračnu sreću - spavajte goli!

Naime, ovim istraživanjem ispitano je 1004-ero Britanaca i Britanki. Oni i one koji su priznali kako spavaju goli ili u donjem rublju uz partnera, odnosno partnericu, pokazali su se sretnijima od onih koji spavaju u pidžamama.

"Postoji veliki broj faktora koji utječu na uspjeh veze. Ali na jedan od njih često ne obratimo pažnju, a to je okruženje u spavaćoj sobi. Spavanje bez odjeće u krevetu ili samo u rublju može povećati osjetljivost vaše kože i daje vam poticaj na otvorenost i intimnost među parovima, što dovodi do povećanja sreće", rekla je Stephanie Thiers-Ratcliffe iz Cotton USA, koji je provodio anketiranje.

Također, rezultati su pokazali kako polovici ispitanih smeta ako njihove druge polovice jedu u krevetu, a gotovo 60 posto njih ne podnosi prljavi veš na podu sobe.

Stoga, ako mislite da niste dovoljno sretni u braku - evo rješenja koje je stvarno jednostavno!

01.10.2016. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno