« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
IVAN KLASNIĆ:

Jednog dana vratit ću se u St. Pauli

Hrvatski 30-godišnji napadač, rođen u Njemačkoj, smatra da još nije završio svoj posao u klubu u kojem je započeo karijeru

(Drago Sopta/Cropix)
Više o

Ivan Klasnić

,

St. Pauli

Hrvatski reprezentativni nogometaš Ivan Klasnić, koji igra na posudbi u engleskom Boltonu, nije siguran hoće li i nakon sljedećeg ljeta braniti boje tog kluba, piše NOTW.

Hrvatski napadač je impresionirao na The Reebok stadionu otkad je stigao u Bolton na posudbu iz francuskog Nantesa, piše engleski News of the World, ali još uvijek čeka kakvu će odluku o njegovoj budućnosti donijeti menadžer Owen Coyle, 43-godišnji stručnjak koji je vođenje momčadi preuzeo od Garyja Megsona početkom siječnja.

Klasnić je vodeći strijelac momčadi u Premiershipu sa 6 golova, iako je samo devet utakmica odigrao od prve minute.

Klasnić, koji je trenutno izvan stroja zbog ozljede lista, razmišlja o povratku u Njemačku, tvrdi NOTW.

''Hrvatski 30-godišnji napadač, rođen u Njemačkoj, smatra da još nije završio svoj posao u St. Pauliju, klubu u kojem je započeo svoju profesionalnu karijeru, te razmišlja o povratku u tu sredinu jednog dana'', piše NOTW i citira Klasnićevu izjavu njemačkim novinarima.

"Uvijek sam govorio da ću se jednog dana vratiti u St. Pauli", rekao je Klasnić. Ipak, vjeruje se da mu je zasad prioritet ostanak u Engleskoj, zaključuje list. (Totalsport)

12.02.2010. 21:14:03
Novi komentar
nužno
nužno