« Kultura
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
ART IN YARD

Jedno šarmantno zagrebačko dvorište vam sprema posebno druženje ove subote

U prostoru Radione 69 na adresi Ilica 69 po prvi puta će se održati "Art in Yard", open air sajam ručnih radova hrvatskih umjetnika

Dođite i družite se!
Dođite i družite se! (Arhiva)
Više o

galerija PMS

,

Art in Yard

Poznata zagrebačka galerija PMS - prostor manufakturne slobode ove subote, 21. travnja, vas poziva na jedinstveno dnevno druženje u jedno od najljepših starozagrebačkih dvorišta. U prostoru Radione 69 na adresi Ilica 69 po prvi puta će se održati "Art in Yard", open air sajam ručnih radova hrvatskih umjetnika.

Osim izložbeno - prodajnog dijela gdje će posjetitelji moći kupiti originalne radove brendova kao što su Marina Marinski, Sky art, Shesna, TorbaBag, DasPas, Pimp my pump, zatim divnu keramiku Mashe Novak i Dijane Drche te odjeću poznatog brenda La Bestia i nakit Tene Rajković, posjetitelji će uživati u cijelodnevnom programu.

Ove subote, od podne pa sve do 18 sati bit će prilike za druženje uz Dj set, turnir u ping-pongu, osvježenje domaćom limunadom te kušanje vrhunske vege hrane s potpisom restorana "Crvuljak". Svo bilje ubrano je na obroncima Zagorja, a na jelovniku će se naći burek od kopriva, pesto od medvjeđeg luka i domaća majoneza.

Svi su pozvani u jedno od najljepših zagrebačkih dvorišta, a više infomacija potražite ovdje

19.04.2018. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno