« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Jarni: Trebali smo ostati u Europi

Više o

Robert Jarn

,

Hajduk

Trener Hajduka Robert Jarni iznio je svoj stav o odlasku njegove momčadi na Daleki istok. Naveo je i pozitivne, ali i negativne strane…

- Pozitivno je što smo odigrali vrlo dobar turnir gotovo pravog natjecateljskog karaktera, te su nam se ukazale mane koje ćemo morati ispraviti u idućem razdoblju. Primili smo jučer dva gola iz prekida, oba iz naših velikih pogrešaka… - započeo je Hajdukov trener, objasnivši pad u igri njegove momčadi u nastavku utakmice protiv Hong Konga umorom i iscrpljenosti igrača zbog nespavanja.

- Mnogi se uopće nisu navikli na vremensku razliku. Ja se probudim oko četiri ujutro, a u susjednoj sobi čujem igrače kako šeću. Zaspu oko šest, a brzo se potom moraju buditi. Da me nije dočekala ova turneja, da sam je ja kojim slučajem imao prigodu složiti, ne bismo išli ovoliko daleko. Hong Kong je ipak malo predaleko… Negdje bismo puno bliže otišli na završni dio priprema - rekao je Jarni, koji je želio naglasiti kako je na završnom turniru na kojem su osvojili drugo mjesto bio deficitaran s ofenzivnim igračima. 

Piše: gd
12.02.2008. 01:46:00
Novi komentar
nužno
nužno