« Horoskop
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Jarac - godišnji horoskop za 2010.

jarac
Više o

godišnji horoskop

,

2010.

,

Jarac

Jarac - godišnji horoskop za 2010.

Ova godina donosi vam brojne rezultate na svim poljima. Poseban uspjeh imat ćete u osobnom razvoju i napretku, a s lakoćom ćete moći kontrolirati događaje oko sebe.

LJUBAV

Vaša posesivnost budi se untoč vašim nastojanjima da ju kontrolirate. Morat ćete više vjerovati svome partneru ili djeci. Situacije će vas voditi u tom smjeru pa se nemojte boriti protiv prirodnih kretanja jer biste u suprotnom samo mogli potaknuti nepotrebne napetosti. Između ožujka i svibnja dobit ćete priliku preispitati neke ljubavne probleme koji će vas potaknuti na važnu odluku. Namjerite li se mijenjati neke stvari u svom životu nećete prezati ni od čega kako biste postigli svoj cilj.

Slobodni Jarci će se boriti s izmjenama euforije i sumnje gotovo cijelu godinu. Na trenutke će vam se činiti kao da je cijeli svijet vaš, a već slijedeći dan mislit ćete kako ste "Pale sam na svijetu". Početak godine donijet će vam vezu koja bi vas mogla uozbiljiti, ali i odvući od nekih vaših snova. Ritam života će vam se podizati sve do travnja kada bi situacija mogla eksplodirati, a vi napraviti bitnije rezove u odnosima s nekim osobama. Krajem godine, od studenog, situacija će se popraviti i bit će vam lakše primijeniti svoj šarm na druge.

Jarci u dugim i stabilnim vezama ove godine bi mogli procjenjivati vrijednost odnosa u kojem se nalaze pa ako shvate kako ih ista ne zadovoljava lako bi se mogli emotivno povući. Proljeće i ljeto donose nekoliko impulzivnih reakcija koje bi mogle uzdrmati vezu, ali studeni donosi smirenje i uživanje u plodovima koje ste tijekom godine zasadili.

Zadnji dani studenog posebno su emotivni jer ćete konačno jasno shvatiti svoga partnera. Promjene koje nastaju tim "otkrivenjem" nastojte sačuvati i ne vratiti se na stare puteve koji nisu dobro funkcionirali.

POSAO

Hrabro napredujete u pravom smjeru. Početak godine je idealno vrijeme za pripremu svega oružja, jačanje pozicija te početak borbe za napredovanje. Prvi korak napravite najprije u mislima kako biste predvidjeli sve moguće teškoće koje bi vam se mogle naći na putu. Pripazite kako vaš nastup drugima ne bi izgledao previše agresivan jer teško je postići vašu razinu poslovne energije.

>>Godišnji horoskop 2011. Jarac

Vaša želja za poslovnim uspjehom je izrazito naglašena  pa biste se brzo mogli preopteretiti i dozvati pesimizam koji vam je uvijek bio najvća prepreka uspjehu. Pokušajte olabaviti što više od travnja do lipnja jer biste se svojim radom mogli u potpunosti izolirati od svih te pitati zašto vi uopće dajete toliko kad drugi ne vide.

>>Godišnji horoskop 2011

Suradnja s kolegama će vam pomoći preboljeti neke poslovne boljke koje vas bole još od prošle godine.

Na financijskom planu nastavljate projekte započete 2009. za koje ste sigurni kako su dobri. Već početkom godine imat ćete dosta dobru kontrolu nad svojim troškovima, a vrhunac preraspodjele novčanih sredstava mogao bi se dogoditi između travnja i lipnja kad ćete smanjiti troškove, a povećati zaradu što će vam omogućiti punjenje crnog fonda. Između kolovoza i rujna vam je odlično razdoblje za financijske pregovore pa biste mogli poraditi na povišici

ZDRAVLJE

Mobilizirat ćete svu svoju energiju u poslovnom smjer, ali nedostatak vremena mogao bi vas koštati dosta živciranja. Upamtite da dan ima samo 24 sata, a vi trebate i odmor unutar tog razdoblja. Prijeti vam kronična iscrpljenost od previše rada pa si ostavite vremena za odmor ili će vas tijelo bolešću samo prisiliti na to. Između travnja i lipnja je posebno napeto razdoblje pa pokušajte pronaći ispušne ventile za nagomilani stres. Tijekom svibnja imat ćete pojačan dotok energije, ali to ne znači da trebate odmah sve i potrošiti. Radije iskoristite to povoljno razdoblje za punjenje baterija čistom energijom.

Ponovno zbližavanje prirodom donijet će vam olakšanje kao i jače fizičko zdravlje pa razmislite o planinarenju ili nekom drugom sportu vezanom uz nju.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

 

21.12.2009. 00:53:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. facebook picture
    Dea IceIce Pinquin
    05.02.2010. 13:20
    još da se sve ne poklapa...:P
  2. avatar
    emilija
    22.05.2010. 13:03
    zakon
Novi komentar
nužno
nužno