« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Jaka bura ometa promet duž obale

Ograničenja brzine i zabrane za 1. skupinu vozila zbog snažnog vjetra u Primorju i Dalmaciji

Stanje u prometu
Stanje u prometu (HAK)
Više o

bura

,

Sv. Rok

,

Maslenički most

,

Jadranska magistrala

,

stanje u prometu

,

zabrana prometa

Zbog, na mahove jakih udara vjetra, zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), na Jadranskoj magistrali (D 8) od Bakra do Svete Marije Magdalene.

Zbog jakog vjetra ograničenje brzine vožnje na autocesti A1, od Maslenice do Svetog Roka, je 60 km/h. Jak vjetar povremeno puše i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, bit će u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, te na državnoj cesti D 1 (dijelom Lička magistrala).

Mjestimice mokrih kolnika ima u Slavoniji i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Zbog blatnih nanosa zatvorena je županijska cesta ŽC 3225 Vojnić-Perna, preko Petrove Gore.

Na Zagrebačkoj obilaznici, između čvora Kosnica i čvora Buzin, i na autocesti A 4, u zoni nadvožnjaka Kraljevečki Novaki, zbog radova, ograničenje brzine je 80 km/h.

Za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 1, od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom (Puškarićeva ulica). Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Za sav promet zbog radova zatvorena je državna cesta D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec.

Zbog sanacije klizišta, za teretna vozila zatvorene su ceste: D 34, Daruvar-Maslenjača i ŽC 4030, na dionici Orahovica-Kutjevo. (HAK/metro-portal)

12.09.2010. 08:22:17
Novi komentar
nužno
nužno