« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
EUROPSKA LIGA

Jadni Dinamo i herojska Rijeka

Dinamo se i dalje blamira u europskim natjecanjima, dok je Rijeka remizirala isključivo zbog greške svoje obrane

Rijeka igra hrabro, Dinamo kukavički
Rijeka igra hrabro, Dinamo kukavički (Arhiva)
Više o

nogomet

,

Dinamo

,

Rijeka

,

Europska liga

Dinamo nastavlja europsku kalvariju prosipanjem ugleda koji je stečen davno prije dolaska Zdravka Mamića na kormilo kluba. Ovoga je puta "najjači Dinamo u zadnjih 20 godina" odigrao još jednu kukavičku utakmicu protiv podmlađenog PSV-a kojeg redovito šamaraju i nizozemski drugoligaši.

Što reći na ideju o Sammiru kao lažnoj devetki osim da je plod bolesnog uma razorenog žudnjom za prodajom i zaradom, a ostatak legionara u Dinamovom prvom sastavu igrao je privatne utakmice za menadžere, tako da su domaći dečki Brozović i Antolić ostali uskraćeni za lopte kojima bi mogli nešto napraviti. 

Rijeka je dočekala Lyonovu drugu postavu, jer se prva odmarala za derbi ovog vikenda, i pokazala da srca ima, no Kek ima još uvijek puno posla kako bi uigrao sve linije i dao im rutinu i sigurnost.

Ne čudi da su na terenu opet bili najbolji Dinamovi "otpatci", igrači koji se ne uklapaju u viziju braće Mamić kojih je ove godine Rijeka prepuna. Junački se odigralo neriješenih 1:1 uz obostrane gomile grešaka, ali i znanja i htijenja. 

Kad Kek dobije malo mira i odmora i prođe zimske i ljetne pripreme s ovom momčadi, sljedeće jeseni na Kantridu nitko neće moći doći i računati na bodove, pa i veći klubovi od Lyona. S druge strane, na Maksimiru neće biti tako ...

07.11.2013. 23:31:00
Novi komentar
nužno
nužno