« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
IZLOŽBE

Izložba Vjerana Palijana "Odiseja"

Sutra, 9. rujna u 19 sati, u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3) u Zagrebu, otvara se izložba Odiseja mladog zagrebačkog umjetnika Vjerana Palijana, koju možete pogledati do 26. rujna 2020

Odiseja
Odiseja (Arhiva)
Više o

izložba

,

Vjeran Palijan

Vjeran Palijan (Zagreb, 1991.) diplomirao je u klasi profesora Svjetlana Junakovića na grafičkom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu 2020. godine.

Iako grafičar po zvanju, iskazuje veliko zanimanje za kiparske i slikarske tehnike što se može vidjeti u njegovoj prvoj samostalnoj izložbi nakon završetka studija, Odiseja.

Palijan se u Odiseji bavi procesom stvaranja kazališnih lutaka, od početne skice do završnog rješenja, te kroz svoj rad pokušava aktualizirati pomalo zaboravljeno umijeće lutkarstva.

Otvorenje izložbe održat će se sukladno Preporukama za sprječavanje zaraze bolešću SARS-CoV-2 tijekom održavanja javnih događanja i okupljanja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Molimo posjetitelje da prilikom ulaska u prostor dezinficiraju ruke, koriste maske za lice ili medicinske maske te za cijelo vrijeme boravka u prostoru održavaju razmak od 2 metra.

Svaki posjetitelj će se upisati u  evidenciju gdje svojim potpisom potvrđuje da je izmjerio tjelesnu temperaturu i da nije viša od 37,2 C, da se osjeća dobro i da nema ukućana u samoizolaciji, da nije boravio unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu odnosno ako jest da ima negativan PCR test koji nije stariji od 48 sati, da nije imao kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom te da nema niti jedan sljedećih simptoma: temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa.

09.09.2020. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno