« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
DISCOVERY

Izgubljeno i prodano - lov na izgubljeno blago

Od svakodnev­nih, najobičnijih predmeta, preko opskurnih i onih otkačenih za jednokratnu uporabu - ako je netko nešto izgubio, sad znate gdje to možete pronać

Aukcije izgubljenih stvari
Aukcije izgubljenih stvari (Discovery Channel)
Više o

izgubljene stvari

,

izgubljeno prodano

Izgubljeno i prodano (Lost and Sold) serijal je o dražbama koje predstavljaju istinski lov na blago! Osjetite uzbuđenje pronalaženja fantastičnih vrijednosti među izgubljenim predmetima koje nitko nije zatražio na Discovery Channelu od četvrtka 3. srpnja u 20 sati.

Upoznat ćemo skupinu oštroumnih i pametnih trgovaca koji svakog tjedna pos­jećuju dražbe na kojima se nude zalutale pošiljke, a koje oni mogu preprodati i na njima zaraditi. Jamie i Jen vode 'Dražbu 403', koja predstavlja svijet za se­be, i u koju se upušta vrlo malo autsajdera.

Upravo se ondje naši urnebesno duhoviti trgovci, Lou, John, Robbie i Kathleen, nadmeću žestoko poput kupaca koji stoje pred vratima trgovina u kojima počinju najveće rasprodaje. Svakog tjedna izlažu se riziku, u nadi da će naletjeti na blago koje će im osigurati vr­hunski godišnji odmor ili zahvaljujući kojem će školovati djecu.

Od svakodnev­nih, najobičnijih predmeta, preko opskurnih i onih otkačenih za jednokratnu uporabu - ako je netko nešto izgubio, sad znate gdje to možete pronaći i - ku­piti!

03.07.2014. 12:09:13
Novi komentar
nužno
nužno